Ana SayfaDedikoduSurvivor Hilmi Cem'den Aşkını İtiraf Eden Rodanti Açıklaması!

İlgili Postlar

Survivor Hilmi Cem’den Aşkını İtiraf Eden Rodanti Açıklaması!

Ekranların heyecan dolu yarışması Survivor tüm hızıyla devam ediyor. Kimi zaman hırs, kimi zaman dostluğa tanıklık eden Survivor yarışmacıları geçtiğimiz konsey hiç olmadık bir şeyle karşılaştılar. Acun Ilıcalı, Yunan yarışmacı Rodanthi Kaparou’nun Hilmi Cem’den hoşlandığını açıkladı. Hilmi Cem bu konuyla alakalı ne dedi?

Survivor Gönüllüler Kaç Para Kazanıyor?

Survivor Hilmi Cem’den Aşkını İtiraf Eden Rodanti Açıklaması!

Acun Ilıcalı, geçen gün ada konseyinde ‘Survivor Yunanistan’ yarışmacısı Rodanthi Kaparou’nun Hilmi Cem’den hoşlandığını söyledi. Aşk sürprizini “Türkiye-Yunanistan oyununda bir yarışmacı senden çok etkilenmiş. Kendisi bana ‘Acaba ne zaman tekrar Türkiye’yle oyun oynayacağız’ diye sordu. Soruda olayı çözdüm. Ne kadar boş bakıyorsam artık o anlattı” şeklinde özetleyen Acun Ilıcalı’nın açıklaması herkesi kahkahaya boğdu.

Survivor Ünlüler Kaç Para Kazanıyor? 

Yakışıklı oyuncunun bu sözleri duymasının üzerine sadece gülümsedi.Kazandıkları Türkiye ödülü sonrası İstanbul’a gelerek ‘Survivor Panaroma’ programına katılan Hilmi Cem İntepe, konuyla ilgili sessizliğini bozdu.Sevgilisinin olmadığını belirten başarılı yarışmacı, esprili bir dille, “Ben Survivor’a konsantre olmuş durumdayım” dedi.

Gönüllüler İstanbul’da! 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler