Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur'dan ihanet nedeniyle ayrılan Hakan Sabancı, yine çapkınlık yaparken yakalandı!

İlgili Postlar

Merve Boluğur’dan ihanet nedeniyle ayrılan Hakan Sabancı, yine çapkınlık yaparken yakalandı!

Merve Boluğur’dan ayrılan Hakan Sabancı, yine çapkınlık yaparken yakalandı! Geçtiğimiz haftalarda Merve Boluğur ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde etki yaratan Hakan Sabancı, ihanet haberlerinin ardından yine çapkınlık haberleri ile gündeme geldi. Merve Boluğur’u sadece on günde aldattığı iddia edilen Hakan Sabancı, çapkınlık turunda görüntülendi. Hakan Sabancı’nın yeni sevgilisi kim? Detaylar haberimizde…

Merve Boluğur ‘Hakan Sabancı ve ihanet’ sorusuna ne yanıt verdi?

Ünlü iş adamı Hakan Sabancı, geçtiğimiz haftalarda ünlü oyuncu Merve Boluğur ile birlikte görüntülenmiş ve aşk yaşadıkları ortaya çıkmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen aşk haberinin ardından haberlerin yakın markajına giren çift, sadece on gün sonunda ayrıldı.

Merve Boluğur kimdir?

Merve Boluğur ile aşkını ihanet nedeniyle bitiren Hakan Sabancı çapkınlık yaparken görüntülendi

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur’un aşk haberleri kadar etki yaratan ayrılık haberinin altında, Hakan Sabancı’nın Merve Boluğur’u aldattığı dedikoduları çıkmıştı. Merve Boluğur’un, kendisini aldatan Hakan Sabancı’dan ayrıldığı iddia edilmişti. İddiaların ardından ne Hakan Sabancı’dan, ne de Merve Boluğur’dan herhangi bir yalanlama ya da bir açıklama gelmemişti. Merve Boluğur ayrılığın ardından sessizliğe gömülürken, Hakan Sabancı yine çapkınlık turuna çıktı.

Merve Boluğur ile aşk yaşayan Hakan Sabancı kimdir?

Hakan Sabancı çapkınlıkta görüntülenmemek için çok çaba sarf etti ama başarılı olamadı

Hakan Sabancı, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da bir mekandan isminin Sedef olduğu öğrenilen bir kadınla çıkıyordu. Son anda mekanın görevlileri tarafından uyarıldı ve hemen arkasını dönerek hızla mekana geri dönüş yaptı. Bir süre bekledikten sonra habercilerin gitmeyeceğini anlayarak kuzeni Fethi Kamışlı’ya ait olan bir botla kaçmaya çalıştı. Ancak, yine de başarılı olamadı. Hakan Sabancı, Sedef isimli yeni sevgilisi ile birlikte kuzeni Fethi Kamışlı’ya ait özel botla kendi lüks yatına geçmeye çalışırken görüntülendi.

Hakan Sabancı’nın aşk listesinde ilginç detay. Eski sevgili listesi şoke etti!

Sabancı ailesinin magazin dünyasında sık sık ismi anılan üyesi Hakan Sabancı, çapkınlık haberleri ile gündeme geliyor. Hakan Sabancı, magazin basınında en çok çapkınlık haberleri yapılan ünlülerin başında geliyor. Eski sevgililerine bakıldığında, çapkınlıkta hız kesmeyecek gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler