Ana SayfaÜnlülerOrhan Aydın hangi paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı? İşte yeni açıklama...

İlgili Postlar

Orhan Aydın hangi paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı? İşte yeni açıklama…

Orhan Aydın hangi paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı? Orhan Aydın, gözaltına alınmasının nedenini yaptığı yeni açıklama ile duyurdu. Orhan Aydın’ın hakkındaki şikayetler ne? Detaylar haberimizde…

Son dakika: Orhan Aydın gözaltına alındı!

Orhan Aydın gözaltına neden alındı?

Usta oyuncu Orhan Aydın, birkaç saat önce sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak gözaltına alındığını duyurmuştu. Aydın, paylaşımında “Sosyal Medya Paylaşımlarım İçin Beyoğlu Emniyet Amirliği Güvenlik Şubeye Getirildim. Başkanlık ve Demokrasi!” ifadelerine yer vermişti.

Sanatçı Orhan Aydın kimdir?

Gözaltına alınan Orhan Aydın serbest bırakıldı

Sosyal medya hesabından yaptığı bazı paylaşımlar nedeni ile Beyoğlu Emniyet Amirliği Güvenlik Şubeye getirildiğini duyuran oyuncu Orhan Aydın’ın, hakkında açılan soruşturma kapsamında ifade verdiği ve serbest bırakıldığı öğrenilirken, Orhan Aydın, bir paylaşım daha yaptı ve durum hakkında bilgi verdi.

Reddettim ve serbest bırakıldım

Orhan Aydın, serbest bırakılmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Hakkımda 2 dosya var. ‘Yaşasın hayat yaşasın tiyatro’ dediğim için Erzurum’dan ‘darbeci’ diye ihbar edilmişim, diğeri Antalya’dan ihbar ‘Darbenin siyasi ayağı araştırılsın’ dediğim için ‘darbecilikten’ dava açılmış. Reddettim ve serbest bırakıldım. Yaşasın tiyatro yaşasın hayat.” diye yazdı.

 

Orhan Aydın, sabah saatlerinde hakkında açılan soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştı. Orhan Aydın, gözaltına alındığını sosyal medya hesabından yaptığı “Sosyal Medya Paylaşımlarım İçin Beyoğlu Emniyet Amirliği Güvenlik Şubeye Getirildim. Başkanlık ve Demokrasi!” açıklaması ile duyurmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler