Ana SayfaÜnlülerFerdi Merter Fosforoğlu yoğun bakıma alındı! Oyuncu için çağrılar yapılıyor!

İlgili Postlar

Ferdi Merter Fosforoğlu yoğun bakıma alındı! Oyuncu için çağrılar yapılıyor!

Türkiye’nin usta oyuncularından Ferdi Merter Fosforoğlu yoğun bakıma alındı. Oyuncu için kan bağışı çağrıları yapılmaya başlandı. İşte son gelişmeler.

Türkiye’nin oyunculuk alanındaki en önmeli isimlerinden birisi olan 79 yaşındaki Ferdi Merter Fosforoğlu yoğun bakıma alındığı haberleri ile gündemde yer aldı. Ünlü oyuncunun yaşadığı rahatsızlık sonrasında hastaneye yoğun bakıma alındığı belirtilirken kan ihtiyacının olduğu ifade edildi.

Ferdi Merter Fosforoğlu kimdir?

Ferdi Merter Fosforoğlu  yoğun bakıma alındıktan sonra kan çağrısı yapıldı

Ferdi Merter yoğun bakıma alınması ile ilgili haberi sosyal medyada duyuran ise ünlü oyuncunun kızı Almula Merter oldu. Sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafa not yazarak konuyla ilgili gelişmeleri aktaran Merter, “Hayatımın zor paylaşımlarından biri!!! Paylaşırsanız sevinirim. Babam yoğun bakımda. Her türlü kan grubu kabul ediliyor. Hastane dönüşüm yapıyor. Yalnız kan bağışlarının Kızılay kan merkezi değil, Hacettepe’e 4407961 dosya nolu Ferdi Merter Fosforoğlu adına yapılması gerekiyor. Hacettepe 74 nolu kapı yetişkin yoğun bakımına girer girmez C katında sağdan ilerleyince kan bağış merkezi var. Lütfen kan veren bana 05337429879 numaradan ulaşabilir mi? Hayatımın en gozr günlerini yaşıyorum, yaşıyoruz ailemle. Desteğini bekliyorum.” Diyen Almula Merter, bu mesajı sonrasında sosyal medyadan büyük bir destek gördü. Pek çok ünlü isim de Merter’in bu paylaşımını destekleyerek paylaştı.

Ferdi Merter Fosforoğlu  ünlü dizilerle tanınmıştı

Kiralık Aşk, Acı Hayat ve Kurtlar Vadisi gibi son yılların fenomen dizilerinde canlandırdığı karakterlerle beğeni toplayan usta oyuncu kötü haberi ile herkesi üzüntüye boğdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler