Ana SayfaÜnlülerYılmaz Morgül'den bornozlu paylaşım

İlgili Postlar

Yılmaz Morgül’den bornozlu paylaşım

Yılmaz Morgül’den bornozlu paylaşım geldi. Yılmaz Morgül, son günlerin modası bornozlu paylaşım akımına uyanların arasına katıldı. Yılmaz Morgül’ün bornozlu paylaşımı, sosyal medyada olay yarattı. Detaylar haberimizde…

Yılmaz Morgül’den Eğlenceli Paylaşım!

Yılmaz Morgül’den bornozlu paylaşım geldi

Müzik dünyasının değerli isimlerinden Yılmaz Morgül, bornozlu poz paylaşımı yaptı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden biri olan usta sanatçı Yılmaz Morgül, son günleri trendi haline gelen bornozlu fotoğraf paylaşımı akımına uyan ünlü isimlerden biri oldu.

Yılmaz Morgül kimdir?

SPA Yılmaz Morgül’üm ben

Sanatçı Yılmaz Morgül, sosyal medya hesabından yaptığı bornozlu fotoğraf paylaşımının altına “SPA MORGÜL, “Ailemin bana seslendiği lakabım temizlik aşığı.Sağlıklı olmak temiz olmaktan geçer.Ruhum tertemiz olduğu için hijyene çok önem veriyorum. Kaldığım hotellerden bile ayrılmadan önce banyo yu düzenli bırakıyorum.Sanat dünyasında da arkadaşlarım spa morgül diye takılırlar. Tv sütüdyolarının yerlerini süpürür silerim dekorları düzenlerim.SPALARIN SPA SI MORGÜL ÜM” yazdı. Ünlü sanatçının fotoğrafı yoruma kapatması dikkat çekti.

İşte Yılmaz Morgül’ün bornozlu fotoğrafları

Yılmaz Morgül bornozlu
Yılmaz Morgül bornozlu
Yılmaz Morgül bornozlu
Yılmaz Morgül bornozlu

Usta sanatçı Yılmaz Morgül, sosyal medya hesabını en aktif kullanan ünlü isimlerinden arasında yer alıyor. Morgül, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma düştüğü not ile dikkat çekmişti. Yılmaz Morgül, dikat çeken paylaşımına “Size ne, sana ne, bana ne, kime ne, bu benim, ne alaka, çok umurumda. İnsan olmayan hoşgörüsüzlere, merhametsizlere, vicdansızlara, herkesi yargılayanlara, kınayanlara, hadsizlere. Özetle bir Yılmaz Morgül sözü; insanlar 1’e ayrılır. İyi insanlar diye. Gerisi zaten insan değildir.” notunu düşmüştü. Son olarak Afyon Kocatepe’de Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük taarruzda yönettiği siperleri ziyareti sırasında duygusal anlar yaşadı. Afyon’da Mustafa Kemal Atatürk’ün orduları yönettiği siperleri ziyaret etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler