Ana SayfaÜnlülerAslı Enver Murat Boz sorusuna ne yanıt verdi?

İlgili Postlar

Aslı Enver Murat Boz sorusuna ne yanıt verdi?

Aslı Enver Murat Boz sorusuna ne yanıt verdi? Geçtiğimiz günlerde barıştıkları yönünde çıkan haberler ile gündeme gelen Aslı Enver, basın mensuplarının Murat Boz ile ilgili sorularına ne yanıt verdi? Aslı Enver ve Murat Boz barıştı mı? Evlilik yoluna mı girdiler? Artık aşklarını gizlemekten vazgeçtiler mi? Detaylar haberimizde…

Aslı Enver, Murat Boz’a Fark Attı!

Aslı Enver Murat Boz sorusuna ne yanıt verdi?

Şimdilerde STAR TV ekranlarının iddialı dizisi İstanbullu Gelin’de rol alan Süreyya karakterine hayat veren güzel oyuncu Aslı Enver, dizi çekimlerinde verilen set arasında yararlanarak Nişantaşı’nda alışverişe çıktı. Turlarken basın mensuplarının objektifine yansıyan Aslı Enver, keyifli halleri ile dikkat çekti. Aslı Enver’e, Murat Boz ile barıştıkları yönünde gündeme gelen haberler ile ilgili sorular soruldu.

Aslı Enver kimdir?

Aslı Enver’in Murat Boz yanıtı

Aslı Enver, Murat Boz ile barıştıkları yönündeki gelen sorulara “Cevap vermeyeceğim, teşekkürler.” şeklinde yanıt vermekle yetindi. Güzel oyuncunun Murat Boz ile ilgili sorulara yanıt vermekten kaçınması dikkat çekti.

Murat Boz kimdir?

Aslı Enver ve Murat Boz barıştı

Murat Boz ile yakın olduğu bilinen ünlü astrolog Aytaç Öner, konuk olduğu Flash Tv’de yayınlanan “Esra Balamir’le Bunu da Konuşmak Lazım” programında ilginç bir açıklama yaptı. Söz konusu iddianın sahibi Murat Boz ve ağabeyi Ali Boz’a yakın olan Astrolog Aytaç Öner’di. Programa katılan Astrolog Aytaç Öner, Esra Balamir’in “Aslı ile Murat barışacaklar mı?” sorusuna, “Şu anda barışıklar ve çok mutlular” diye cevap verdi. Stüdyodaki izleyicilerin şaşkınlık yaşaması üzerine ne yapacağını şaşıran Astrolog Aytaç Öner “Kimse bilmiyor muydu? İlk ben mi söyledim. O zaman özür diliyorum.” diye konuştu.

Aslı Enver hakkında evli iş adamı iddiası

Aslı Enver’in, Murat Boz ile ayrıldıktan sonra evli bir iş adamı ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Enver, iddialarından ardından “Bugüne kadar asla doğruluk payı olmayan, çirkin iddialarla yapılan, ayrılık sebebi olarak gösterilen hiçbir haber için açıklama yapmadım. Ancak devamlı evli ve çocuklu kişilerle adımı kullanarak, gerçeklik payı olmayan ‘iddia edildi’ denilerek haberler yapılması artık beni de ailemi de ciddi derece üzüyor ve yıpratıyor. Bu haberi ortaya atan Instagram hesabı ve gazeteci ile ilgili de hukuki süreci başlatmış bulunmaktayız. Bundan sonra bu tarz tüm asılsız haberler için de hukuki hakkımı kullanacağımı belirtmek isterim.” diye açıklama yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler