Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncudan Erkek Çocuk Müjdesi!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncudan Erkek Çocuk Müjdesi!

Ünlü oyuncudan erkek çocuk müjdesi! Ünlü oyuncu Yesemin Özilhan, erkek bebek müjdesi verdi. 2 kız çocuk annesi olan Yasemin Özilhan, hamile mi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Yasemin Özilhan’dan estetik açıklaması

Ünlü Oyuncudan Erkek Çocuk Müjdesi
Ünlü Oyuncudan Erkek Çocuk Müjdesi

Ünlü oyuncudan erkek çocuk müjdesi!

Ünlü oyuncudan erkek çocuk müjdesi! Rol aldığı Doktorlar dizisindeki Ela karakteri ile hayatımıza giren oyuncu Yasemin Özilhan, evlendikten sonra oyunculuk kariyerini sonlandırmıştı.

Mutlu giden evliliğinden 2 kız çocuk sahibi olan Yasemin Özilhan, üçüncü çocuğa yeşil ışık yaktı.

Yasemin Özilhan kimdir?

Evlendiğim andan itibaren hep erkek çocuk istemiştim

İzzet Özilhan’la evlendikten sonra oyunculuğa ara veren ve 2 kız çocuk sahibi olan Yasemin Özilhan, yaptığı açıklamada üçüncü çocuğu istediğini söyledi. “Erkek çocuk sahibi olmayı ister misiniz?” şeklinde yöneltilen soruyu cevaplayan Yasemin Özilhan, “Düşünüyoruz. Evlendiğim andan itibaren hep erkek bebek istemiştim. Aslında erkek-kız fark etmez ama erkek çocuğum olursa iyi olur” şeklinde konuştu.

Moda ile ilgili birşeyler yapabilirim

Yüzü olduğu giyim firmasıyla anlaşması sona eren Yasemin Özilhan, yeni projelerde yer almak isteyip istemediği sorulunca, “Şimdilik çocuklarla ilgileniyorum.  Oyunculuk düşünmüyorum. Modayla ilgili bir şeyler yapabilirim.” diyerek kendisini ifade etti.

Mutfaktaki iddiasını ortaya koydu

Mutfakta da kendisine güvendiğini söyleyen Özilhan, “Kek, browni, kıymalı makarna ve menemeni güzel yaparım. Yaprak sarmam da başarılıdır” diyerek iddiasını ortaya koydu.

Yasemin – İzzet Özilhan nasıl tanıştı?

9 yıldır evli ve 2 çocuk sahibi olan Yasemin – İzzet Özilhan çiftinin tanışma hikayesi ise çok özel. İşte Yasemin Özilhan’ın anlatımıyla o çok özel hikaye…

“İzzet Coca-Cola ile ilgilenmek için bir dönem Moskova’da yaşamış. Şirket, lojmanında küçük bir daire vermiş. Küçük de bir televizyonu varmış ve orada benim 3-4 bölüm yayımlanan ‘Aşk Oyunu’ dizimi izliyormuş. Karıncalı karıncalı… Beni görüp beğenmiş. Çevresine sormuş “Nasıl ulaşabilirim” diye, ortak tanıdık çıkmamış. Dizi kalkınca ben ‘Doktorlar’ kadrosuna girdim. İzzet de izin gününde İstanbul’a geliyor. Televizyon izlerlerken babası diyor ki “Oğlum bak bu ‘Doktorlar’ dizisi bizim hastanede çekiliyor.” İzzet bakıyor, beni görüyor. “Ben de bu kızı arıyordum” diyor. Ablası Türkan Abla hastanenin genel müdürü. Ertesi gün İzzet hastaneye geliyor ve tanışıyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler