Ana SayfaÜnlülerSıla ve Ahmet Kural evleniyor mu? Sıla ne yanıt verdi?

İlgili Postlar

Sıla ve Ahmet Kural evleniyor mu? Sıla ne yanıt verdi?

Sıla ve Ahmet Kural evleniyor mu? Ahmet Kural ile barıştıkları haberlerinin ardından görüntülenen ünlü şarkıcı Sıla, Kural ile evlenecek mi? Sıla, evlilik sorusuna ne yanıt verdi? Detaylar haberimizde…

Ahmet Kural İle Sıla’nın Barışmasına Yapılan Yorumlar Şaşırttı!

Sıla ve Ahmet Kural barıştı

Müzik dünyasının sahnede adeta devleşen ismi ünlü şarkıcı Sıla, geçtiğimiz günlerde başarılı oyuncu Ahmet Kural ile barışmıştı. 2017 yılında aşk yaşamaya başlayan Sıla ve Ahmet Kural çifti, dokuz ay önce ayrılmıştı. Sürpriz bir şekilde ayrılık kararı alan ünlü çift,yeni sürpriz bir şekilde barıştı. Ahmet Kural ve Sıla’nın barışması, psikolog Ezme Esmeci’nin kitap tanıtımında ilk kez yan yana poz vermeleri ile ortaya çıkmıştı.

Sıla kimdir?

Sıla, Ahmet Kural ile barıştığı iddiaları hakkında ne dedi?

Sıla, Ahmet Kural işe barışmasının ardından Etiler’de bulunan bir solaryum merkezinden çıkarken basın mensuplarının objektifine yansıdı. Sıla, ünlü oyuncu Ahmet Kural ile barıştığı yönündeki haberlerini doğrularken, “Evet, her şey yolunda” diye konuştu.

Ahmet Kural Kimdir?

Sıla ve Ahmet Kural evleniyor mu?

Ahmet Kural ile barışan Sıla’ya, düğün ile ilgili soru yöneltildi. Sıla, “Düğün ne zaman?” sorusuna sadece tebessüm ederek yanıt vermemeyi tercih etti.

Sıla ve Ahmet Kural barışmasına gelen yorumlar

Sıla ve Ahmet Kural’ın barışmasının haberlerini gören takipçiler, ilginç yorumlarda bulunmuşlardı. Konuyu ele alan ünlü gazeteci Ali Eyüboğlu, şunları yazmıştı:

Sıla ile Ahmet Kural, ilişkileri bittikten 9 ay sonra psikolog Ezme Esmeci’nin kitap tanıtımında ilk kez yan yana poz verdi. “Sıla ve Ahmet Kural barıştı” haberine yapılan yorumlar, son zamanlarda hard magazine alışmış “yurdum insanı”nı artık pembe magazinlerin kesmediğinin kanıtı. Bakar mısınız şu yorumlara;

“Bize ne bundan? Yok mu Arda Turan’ın Aslıhan’ı dövdüğü video falan?”

“Gören de Ahmet Kural, Sıla’nın burnunu kırdı zannedecek.”

“Gündem değiştirip, Arda Turan Berkay olayını unutturmaya çalışmayın.”

“Arda Turan’ın Berkay’ın burnunu kırdığı geceden yeni görüntüler var mı, onları yayınlayın.

Ünlü şarkıcı Sıla ve ünlü oyuncu Ahmet Kural, dokuz ay önce bitirdikleri ilişkilerine kaldıkları yerden devam etme kararı aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler