Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Cihangir'i Ayağa Kaldırdı!

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Cihangir’i Ayağa Kaldırdı!

Ünlü oyuncu Cihangir’i ayağa kaldırdı! Başarılı ve güzel oyuncu Nihal Yalçın, dün gece adını sakladığı sevgilisiyle yakalanınca, Cihangir’i ayağa kaldırdı. Çileden çıkan oyuncu Nihal Yalçın, neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

İstanbullu Gelin’den Emmy Ödülleri İçin Fragman

Ünlü oyuncu Cihangir’i ayağa kaldırdı!

Ünlü oyuncu Cihangir’i ayağa kaldırdı! Ekranların aranan isimlerinden birisi olan başarılı ve güzel oyuncu Nihal Yalçın, dün gece erkek arkadaşıyla eğlendikten sonra Cihangir’de ki evine girerken tozu dumana kattı.

Ünlü Oyuncu Cihangir'i Ayağa Kaldırdı
Ünlü Oyuncu Cihangir’i Ayağa Kaldırdı

Muhabirlere dakikalarca sokak ortasında bağırdı

Yeni sezonda İstabullu Gelin dizinde canlandırdığı karakterle izleyicilerin büyük bir beğenisini toplayan Nihal Yalçın, önceki akşam adını sır gibi sakladığı erkek arkadaşıyla evine girerken görüntülendi.

Milliyet Gazetesi Cadde ekinden Emrah Akçaay’ın haberine göre yanında erkek arkadaşıyla görüntülenen Nihal Yalçın, magazin muhabirlerinin “Yanınızdaki bey arkadaşınız mı, yoksa sevgiliniz mi?” sorusuna adeta çıldırdı.

Evimize giriyoruz, çekmeyin. İstemiyorum!

Muhabirlerin soruları üzerine çılgına dönen başarılı ve güzel oyuncu, “Beyefendi. Hmm, beyefendi. Söylemek istemiyorum. Evimize giriyoruz ve çekmeyin, istemiyorum. Böyle ışıklar ve flaşlar istemiyorum.” diyerek bağırdı.

Ünlü Oyuncu Cihangir'i Ayağa Kaldırdı
Ünlü Oyuncu Cihangir’i Ayağa Kaldırdı

Erkek arkadaşı koşar adım apartmana kaçtı

Nihal Yalçın’ın adını söylemediği erkek arkadaşı adeta koşar adım kendisini Yalçın’ın evinin bulunduğu apartmana attı.

Ünlü oyuncu kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerine sinirlenip, sokak ortasında bağırarak “Bu ne kardeşim? Çekmeyin bizi. Gereksiz bir durum bu. İstemiyorum” deyip isyan etti.

Hepinizi şikayet edeceğim!

Kendisini görüntüleyen magazin muhabirlerini kendi cep telefonundan kayıt altına alan Nihal Yalçın, “Hepinizi şikayet edeceğim. Gece yarısı bu ne durum böyle?” ifadelerini kullandı.

Kadın olmak ile ilgili çarpıcı ifadeler

Nihal Yalçın, daha önce bir röportajında kadın olmak ile ilgili çok çarpıcı ifadeler kullanmış ve bir hayli konuşulmuştu. İşte Nihal Yalçın’ın o açıklaması:

“Bu ülkede doğduğumuz andan itibaren korumamız gereken bir şeyle büyüyoruz. Üstelik kimse bize neyi, kimden ve nasıl koruyacağımızı öğretmiyor. Koruyamayıp başımıza bir şey geldiğinde de tıpkı Leyla gibi en yakınlarımıza bile anlatamıyoruz. Bekaret olmasaydı kadın-erkek ilişkileri nasıl konumlanırdı acaba? Cinsellik hep tabu, yasaklar evin içinde başlıyor. “Kadınlar gülmesin” diyorlar, hamile kadın sokağa çıkmasın istiyorlar çünkü hamile birini gördüklerinde akıllarına gelen tek şey o kadının cinsel münasebette bulunduğu! Bütün konuşmalar kadını cinsel obje olarak konumlandırıyor.

Özgecan Aslan cinayetinin altında bile “Kadın tek başına minibüse binerse olacağı bu!” mesajı vardı. Ne yapalım, kutularda mı yaşayalım? Bu tablonun içinde kendimi çaresiz hissediyorum, tıkanıyorum. Sürekli “Ben tek başıma ne yapabilirim?” diye düşünüyorum.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler