teensexonline.com
Ana SayfaÜnlülerYılmaz Morgül Meclis'i Hedefliyor: "Çare Morgül"

İlgili Postlar

Yılmaz Morgül Meclis’i Hedefliyor: “Çare Morgül”

Son dönemlerde farklı programlarda yer alarak dikkat çeken Yılmaz Morgül, son açıklamalarıyla Türkiye’de ses getirdi. CRI TÜRK’te Michael Kuyucu’nun konuğu olan ve oldukça iddialı açıklamalarda bulunan Yılmaz Morgül, siyasete girmeyi düşündüğünü söyleyerek aynı zamanda sosyal medyada yeni bir tartışma başlattı.

Sanatçı İddialı: “Politikaya Gireceğim”

Çevresinden siyasete girmesi yönünde çok fazla baskı gördüğünü söyleyen Yılmaz Morgül, bu durumu değerlendirdiğini ve artık siyasete girmeyi düşündüğünü ifade etti. Üstelik sanatçı öylesine iddialı ki sloganları bile hazır. Çare Morgül. “Siyasetçi adayı olarak hakları savunabilmek adına politikaya girebilirim. Dünya Türkiye’ye baktığında, Türkiye’nin bir müzik adamı, bir ses sanatçısı bir Başbakanı veya Bakanı var dedirtmek istiyorum.” Diyerek bu konuda iddialı olduğunu dile getiren Yılmaz Morgül’e sosyal medyadan da destek geldi.

Çare Morgül sloganları ile birlikte pek çok kişinin desteklediği Yılmaz Morgül, bu desteği gördükçe siyasete girme noktasında daha da istekli olduğunu dile getirdi. Sanatçı tarafından yapılan bu açıklamalar sonrasında ise gözler önümüzdeki seçimler için partilere çevrildi.

“Karakterim Bu İşe Uygun”

Yılmaz Morgül yaptığı değerlendirmelerde aynı zamanda karakteri ve kişiliğe de değindi. Özellikle çevresinde yapılan yorumların hepsinde Yılmaz Morgül’ün hiçbir skandala imza atmadığı, her zaman kişiliği ile örnek olduğu şeklinde değerlendirmelerin yapıldığını söyleyen sanatçı, bu açıklamaları ile birlikte resmen siyaset hayatı için de ilk sinyali vermiş oldu.

Yılmaz Morgül Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler