Ana SayfaÜnlülerHande Ataizi'nin Mini Eteği Programın Önüne Geçti

İlgili Postlar

Hande Ataizi’nin Mini Eteği Programın Önüne Geçti

Fox TV’de yeni bir programa başlayan Hande Ataizi, ilk bölümüyle Türkiye’de yeni tartışma başlattı. Özellikle ilk bölüm olması nedeniyle tüm gözler Hande Ataizi ve program üzerinde olurken, programda çok kısa bir mini etek tercih eden Hande Ataizi, programın da önüne geçti.

Sen İste Yeter’de Küsler Barıştırılacak

Sen İste Yeter adlı programıyla yeniden ekranlara dönen başarılı oyuncu, yeni programında küsleri barıştıracak, ara buluculuk yapacak. Fakat mini etek giyerek oldukça zorlandığı görülen Hande Ataizi’nin bu hali, şu anda programın arka planda kalmasına neden oldu. Program yayınlanmaya başladıktan kısa bir süre sonra sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Fakat programdan ziyade herkes Hande Ataizi’nin mini eteğine dair yorumlar yaptı. Oyuncu ve mini eteği ile ilgili yapılan ilk yorumların geneli “’Minisiyle reyting yapacak herhalde’ şeklinde oldu.

Mini Etek Kurtarmadı

Hande Ataizi tarafından sunulan program, dün ilk bölümü ile ekranlara gelmesine rağmen sıralamada ancak 42. Oldu. Fox TV’de öğle kuşağında yer alan program, şu an için oldukça düşük bir performans gösterdi.

Hande Ataizi Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler