Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın Yine Zirvede

İlgili Postlar

Demet Akalın Yine Zirvede

Magazin dünyasına dair Temmuz ayı raporu paylaşıldı. Raporda özellikle en çok konuşulan ismin Demet Akalın olduğu ortaya çıktı.

Magazin ayı ile ilgili son dönem oldukça hareketli geçti. Temmuz ayı ile ilgili paylaşılan raporlarda en çok konuşulan ünlü isimler ve olaylar ile ilgili sıralamalar yapıldı. Yapılan sıralamada zirve yine Demet Akalın’ın oldu. Son dönemlerde yapılan farklı listelerde birinci olarak çok farklı bir yer edinen Demet Akalın, Temmuz ayını da boş geçmedi. Özel bir medya takip merkezi tarafından yapılan araştırmalarda Türkiye için büyük bir öneme sahip olan Harun Kolçak’ın vefat haberi Demet Akalın’ın gerisinde kaldı.

5 Bin 184 Haberle Demet Akalın Birinci

Demet Akalın Temmuz ayı genelinde 5 bin 184 habere konu oldu. Demet Akalın’ın ardından ikinci olan Harun Kolçak ise 4 bin 53 haberde yer aldı. 62 yaşındaki sanatçının vefat etmesi, kısa süre içerisinde sosyal medyada da en çok konuşulan konulardan birisi oldu.

Tarkan Yeni Albümüyle Üçüncü

Listenin üçüncü sırasında yaz dönemine damga vurmayı başaran Tarkan yer aldı. 3 bin 812 habere konu olan Tarkan, bu rakamla üçüncü oldu. Özellikle yeni albümüyle oldukça sevilen ve en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Tarkan, bu konuda Temmuz ayında da listenin üst sıralarında yer aldı.

Temmuz ayı genelinde en çok konuşulan ünlü isimler ise şöyle oldu; Metin Hara, Adriana Lima, Mustafa Ceceli,  Murat Boz, Acun Ilıcalı – Şeyma Subaşı çifti, Burak Özçivit, Aleyna Tilki. Bu sıralamalar Temmuz ayı genelinde magazin dünyasında yaşanan olaylar ile ilgili de genel bir bilgi verdi. Demet Akalın’ın ilk sırada yer alması ünlü ismin yeni ayda da dikkat çekmesini sağladı. Demet Akalın’la birlikte Tarkan gibi pek çok isim geçtiğimiz ayın sıralamasında da yer almıştı.

Demet Akalın Kimdir?

Harun Kolçak Kimdir?

Tarkan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler