Ana SayfaDedikoduYılmaz Erdoğan Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi

İlgili Postlar

Yılmaz Erdoğan Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi

2018 senesinde Belçim Bilgin’le yolların ayıran Yılmaz Erdoğan’ın hayatında uzun bir süredir kimse yoktu. Boşanmanın ardından aşk dedikodularıyla gündeme gelmeyen Yılmaz Erdoğan’ın yeni sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde kız arkadaşıyla dışarıya çıkan Yılmaz Erdoğan objektiflerden kaçamadı. Yılmaz Erdoğan yeni sevgilisiyle görüntülendi. İşte Yılmaz Erdoğan’ın yeni sevgilisi;

Dostlukları Baki Kaldı

Üç sene önce on iki yıllık evliliklerini noktalayan Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin çift boşandıktan sonra bile dost kalarak birçok çifte örnek oldular. Hem yılların hatırına, hem de oğulları için iletişimi hiç bir zaman kesmeyen çift anlaşmalı olarak boşanmış ve birbirleri hakkında kötü bir yorum yapmamış hatta zaman zaman yaptıkları açıklamayla birbirlerine ne kadar değer verdiklerinin altını çizmişlerdi.

Belçim Bilgin Yıllar Sonra Yılmaz Erdoğan’ı Anlattı

Belçim Bilgin’den Yılmaz Erdoğan Açıklaması

Geçtiğimiz sene Yılmaz Erdoğan’ın yeni kitabını yayımladığı dönemlerde kameralara yakalanan Belçim Bilgin soru yağmuruna tutulmuştu.  Yılmaz Erdoğan‘ın yayınladığı “Bin Aşık Yılı Uzakta” kitabında Belçim Bilgen’e dördüncü yıl dönümlerinde yazdığı “En Çok Suya Benzeyen” şiiri hakkında ne hissettiği sorusuna “Sizce ben kitabı daha önce okumamış olabilir miyim?” yanıtı veren Belçim Bilgin “Ruhuma dokunan bir şey tabii ki. Lütfen başka bir şey sormayın” açıklamasını yapmıştı.

Belçim Bilgin Kimdir?

Yılmaz Erdoğan Yeni Sevgilisiyle Görüntülendi

Beşiktaş Kulübü, “Bırakmam Seni” kampanyası kapsamında geçen ağustos ayında Vodafone Park’ta “Ödül Senin” gecesi düzenlemiş, organizasyonun sunuculuğunu Yılmaz Erdoğan ile Damla Uğurtürk yapmıştı. Geçen cuma günü Etiler’de genç bir kadınla görüntülenen Yılmaz Erdoğan’ın, yanındaki kadının spor spikeri Damla Uğurtütk olduğu ve ikilinin bir süredir birliktelik yaşadığı ortaya çıktı. Yılmaz Erdoğan kendisine soruların soruları yanıtsız bıraktı.

Yılmaz Erdoğan Kimdir?

Damla Uğurtürk Kimdir?

Yılmaz Erdoğan ve Damla Öztürk
Yılmaz Erdoğan ve Damla Uğurtürk Yakalandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler