Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki'den Kelepçe Pozu!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den Kelepçe Pozu!

Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında olan Aleyne Tilki zaman zaman paylaşımlarıyla tartışma yaratarak gündeme damgasını vuruyor. Daha önce paylaştığı fotoğraflarla çok eleştirilen genç şarkıcı yeni yaptığı paylaşımla yine gündemi salladı. Aleyna Tilki’den kelepçe pozu geldi. Fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte Alyena Tilki’nin o paylaşımı;

Aleyna Tilki’nin Heykeli Karantinaya Alındı

Tilki’nin figürünün karantinaya alındığı belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Twitter hesabından koronavirüs testinin bir pozitif bir negatif çıktığını açıklayan @aleynatilkiofficial’a Madame Tussauds İstanbul olarak geçmiş olsun diyoruz. Ziyaretçilerimizin güvenliği için Aleyna’nın figürü kısa bir süreliğine karantina altına alındı! Merkezimize geldiğiniz de onunla harika pozlar vermeden gitmek çok zor olsa da, figürümüzle sosyal mesafenizi korumayı unutmayın!”

Aleyna Tilki’ye Selin Ciğerci Şoku

Aleyna Tilki’nin sosyal medyadan yaptığı son paylaşım gündemi karıştırdı. Ünlü sanatçının son hali sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’ye benzetildi. Tilki’nin yüzüne estetik yaptırdığı da iddia edildi. Estetik iddialarını Tilki’nin annesi yalanladı. Anne Havva Öztel, kızının değiştiğini söyleyenlere “Evet bayağı bir değişmiş, makyaj yapıyor artık ve 20 yaş olgunluğu gelmiş yüzüne” yanıtını verdi.

Aleyna Tilki’den Kelepçe Pozu!

Exxen’de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım’da başrolde yer alan Aleyna Tilki, sosyal medya hesabı instagram üzerinden dizi setinden bir paylaşım yaptı. Ellerinde kelepçelerle fotoğraf atan Tilki, sosyal medyada gündem oldu. Süper mini okul eteğiyle de dikkatlerden kaçmayan Tilki’ye yorum yağdı.

Aleyna Tilki Kimdir?

Aleyna Tilki'den Kelepçe Pozu
Aleyna Tilki Kelepçe Pozu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler