Ana SayfaÜnlülerYılın Son Nikahının Perde Arkasında Neler Yaşandı?

İlgili Postlar

Yılın Son Nikahının Perde Arkasında Neler Yaşandı?

Yılın son nikahının perde arkasında neler yaşandı? 2018 yılının son magazin bombalarından birisi Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı’nın nikah masasına oturması oldu. Amsterdam Başkonsolosluğu’nda evlenen ünlü çiftin bu özel gününde neler yaşandı? Yanlarında kimler vardı? Sinan Akçıl’ın annesi Burcu Kıratlı’ya ne hediye etti? İşte haberimiz hakkında merak edilen tüm detaylar…

Sinan Akçıl’dan Dekolte Gelinliğe İlk yorum Geldi!

Yılın son nikahının perde arkasında neler yaşandı?

Yılın son nikahının perde arkasında neler yaşandı? 24 Aralık’ta Amsterdam Başkonsolosluğu’nda nikah masasına oturan Sinan Akçıl – Burcu Kıratlı çiftinin o özel gününde neler yaşandığını Sinan Özedincik kaleme aldı.

İşte çiftin bu mutlu gününden en özel ayrıntılar…

Sinan Akçıl - Burcu Kıratlı çifti Amsterdam'da dünya evine girdi
Sinan Akçıl – Burcu Kıratlı çifti Amsterdam’da dünya evine girdi

Sinan Akçıl kimdir?

O artık bayan Akçıl

Kasım ayından bu yana birlikte olan Burcu Kıratlı – Sinan Akçıl çifti, 24 Aralık’ta Amsterdam Başkonsolosluğu’nda evlendi. Çiftin nikahını, Başkonsolos Engin Arıkan kıydı. Akçıl, tören için Hotel de L’Europe’un 12 odasını iki günlüğüne kapattı.

Çiftin 10 yakın arkadaşı, nikah için özel uçakla Amsterdam’a gitti. Akçıl’ın nikah şahitliğini arkadaşları Ercan ve Caner Torunoğulları, Kıratlı’nınkini ise arkadaşı Deniz Bilol ile Sercan Yaşar yaptı.

Evlenme teklifini özel botta yaptı

Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı’ya evlilik teklifini 23 Aralık’ta özel botta yaptı. Justin Timberlake ile eşi Jessica Biel de, Ekim ayında aynı botla Amsterdam’ı gezmişti.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı 24 Aralık tarihinde Amsterdam’da kıyılan nikahla dünya evine girdi.

Ünlü çift, nikah sonrasında özel bir limuzinle Amsterdam sokaklarında tur attı.

Çocukluk arkadaşları nikah şahidi oldu

Burcu Kıratlı’nın nikah şahidi, çocukluk arkadaşları Deniz Bilol ve Sercan Yaşar oldu.

Sinan Akçıl’ın nikah şahitliğini ise Hollanda’da yaşayan en yakın arkadaşı Ercan Torunoğulları ile kardeşi Caner Torunoğulları ve menajeri Tülay Özçelik yaptı.

Çiftin nikahı için 10 kişilik arkadaş grubu özel uçakla Amsterdam’a giderek aşıklara eşlik etti.

Sinan Akçıl’ın annesinin hediyesi duygusal anlar yaşattı

Akçıl ve Kıratlı Amsterdam’a uçmadan önce düzenlenen aile yemeğinde, Akçıl’ın annesi, Burcu Kıratlı’ya rahmetli annesinin kendi nikahında taktığı aile yadigarı küpeleri hediye etti. Çift bu dakikalarda duygusal anlar yaşadı. Burcu Kıratlı da nikahta, Akçıl’ın anneannesinin 1953 yılında yani 65 yıl önce taktığı küpeleri taktı.

Çiftin nikahını Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan kıydı. Amsterdam Başkonsolosluğu yeni açıldığı için, ünlü çiftin nikahı Arıkan’ın kıydığı ilk nikah oldu.

Gelinliğini kendisi tasarladı

Burcu Kıratlı’nın kendisinin tasarladığı gelinliği Zeynep Bozkaya dikti. Burcu Kıratlı’nın özel pırlantalardan oluşan tek taşını Hasan Elmas dizayn etti. Sinan Akçıl’ın alyansında ise Burcu Kıratlı’nın uğurlu sayısı 23 yazıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler