Ana SayfaÜnlülerÖzge Ulusoy ve Danla Bilic Bir Araya Geldi...

İlgili Postlar

Özge Ulusoy ve Danla Bilic Bir Araya Geldi…

Özge Ulusoy ve Danla Bilic bir araya geldi… Bir avm de yapılan etkinlik kapsamında bir araya gelen ünlü manken Özge Ulusoy ve sosyal medya fenomeni Danla Bilic, hayranları tarafından büyük ilgi gördü. İki ünlü ismin yaptığı söyleşide neler yaşandı? Ünlü isimler hangi itiraflarıyla dikkat çekti? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Özge Ulusoy, Faruk Çolakoğlu ile Olan İlişkisini İlk Defa Anlattı!

Özge Ulusoy ve Danla Bilic bir araya geldi…

Özge Ulusoy ve Danla Bilic bir araya geldi… Bir alışveriş merkezinde yapılan etkinlik için bir araya gelen ünlü manken Özge Ulusoy ve sosyal medya fenomeni Danla Bilic, yaptıkları söyleşide çok özel itiraflarda bulundular.

Hayranlarının yoğun ilgisi yüzünden zor anlar yaşayan iki ünlü isim, yapılan söyleşide merak edilen tüm soruları cevapladı.

İki ünlü isimle fotoğraf çektirmek isteyen hayranları izdiham yarattı!
İki ünlü isimle fotoğraf çektirmek isteyen hayranları izdiham yarattı!

Özge Ulusoy kimdir?

Danla, çok hanım bir kız

Zaman zaman sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile bir araya gelerek videolar çektiklerini söyleyen Özge Ulusoy, Bilic hakkında “Danla, videolardaki gibi saldırgan değil. Çok hanım bir kız.” diyerek izleyenleri güldürdü. 

2011 yılında katıldığı Survivor yarışması ile ilgili bir itirafta bulunan ünlü manken, “Survivor kariyerimin dönüm noktası. Döndükten sonra çok ilgi gördüm. Birinci olamadım ama en büyük kazananlardanım.” diyerek dikkat çekti.

Faruk Çolakoğlu ile düzgün giden bir ilişkisi olduğunu ifade eden Ulusoy, evliliğe ve anne olmaya sıcak baktığını şu sözlerle ifade etti:

“Çocuğumun manken olmasını isterim. Podyuma ilk çıktığımda yaşadığım tecrübeleri ona aktarır ve onu desteklerim.”

Aman Gupse Özay Duymasın

Defilelerin aranılan mankenleri arasında baş sırada yer alan Özge Ulusoy, “İşimi severek yapıyorum ve saygı duyuyorum. Podyuma çok şey borçluyum. Tercih edildiğim sürece podyuma çıkacağım.” diyerek daha uzun süre podyumlarda olacağının sinyalini verdi.

Bir hayranından gelen, “Sizi Barış Arduç ile çok yakıştırıyorum, birlikte dizi yapın” teklifine avm de bulunan diğer hayranları “Aman Gupse duymasın” diyerek tepki gösterdi.

Saba Tümer, Danla Bilic’e İtirafta Bulundu!

Beğenmediğim ürünü fırlatıp atıyorum

Yaptığı makyaj videoları ile tanınarak sosyal medyada fenomen olan Danla Bilic ise hikayesini söyle anlattı:

“Youtube’a ilk girdiğimde açık vardı. Makyaj vardı ama muhabbet etmiyorlardı. Ben o boşluğu doldurdum. Kendimi Youtuber olarak görmüyorum, soranlara öğrenciyim diyorum.Benim farkım doğal olmam. Başkaları gibi markayla aramı bozmamak için reklam yapmıyorum. Beğenmediğim ürünü fırlatıp atıyorum.”

Ekran şişman gösteriyor

Film ve dizi teklifi aldığını itiraf eden Bilic, “Televizyon programı yapmam çünkü ekran şişman gösteriyor. Dizi ve film teklifi aldım ama ben inandırıcı olamam. Çünkü herkes doğal halimi biliyor. O nedenle ağlamam bile inandırıcı olmaz. Sıkılana kadar Youtube’da kalırım.” dedi.

2  yıldır aşk yaşadığı sevgilisi ile çocuk sahibi olmak istediğini ifade eden Youtuber, “Çocuk istiyorum ama ben rahat bir anne olurum. Düşerse kalkmasını bilsin.” dedi.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler