Ana SayfaÜnlülerYılın Kadını Müge Anlı Oldu!

İlgili Postlar

Yılın Kadını Müge Anlı Oldu!

Yılın Kadını Müge Anlı Oldu!

‘Kızlar Soruyor’ isimli internet sitesinin yapmış olduğu ‘Kadınlar Günü’nün sembolü yılın kadını kim?’ diye bir anket düzenledi. 11 bin kişinin katılmış olduğu büyük anket sonucunda Müge Anlı için gururlanacak bir sonuç ortaya çıktı. Oyların yüzde 38’ini alan Müge Anlı, Yılın Kadını seçildi.

Müge Anlı Birçok Başarıyı Yakalamaya Devam Ediyor

ATV ekranlarında hafta içi her gün ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programıyla sevenlerinin karşısına çıkan Müge Anlı kariyerine kız kesmeden devam ediyor. Müge Anlı’ya bir gurur da Kızlar Soruyor adlı internet sitesinden geldi. Müge Anlı düzenlenen ankette Yılın Kadını seçildi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen ankete 11 bin kadın ve erkek katıldı. Oyların yüzde 38’ini alan Müge Anlı, kadınların açık ara oylarını topladı. Ankette kadınların yüzde 42’si Müge Anlı’yı seçerken, en yakın rakibi Belçim Bilgin yüzde 23 oy aldı.

Seferberlik Başlatıp Tüm Türkiye’ye Örnek Olmayı Başardı

Yıllardır yaptığı programla izleyenlerin büyük beğenisini kazanan Müge Anlı, kariyerine hız kesmeden devam ediyor. Kendine has tavrı, olaylara bakış açısı ile herkesin gönlüne taht kuran ve çözülmez diyen bütün olayları çözmeyi başaran Müge Anlı okuma yazma seferberliği ile tüm Türkiye’ye örnek oldu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler