Ana SayfaÜnlülerAsena Atalay'dan, Şükran Ovalı'nın hamilelik haberine yakışıksız gönderme!

İlgili Postlar

Asena Atalay’dan, Şükran Ovalı’nın hamilelik haberine yakışıksız gönderme!

Asena Atalay, eski eşi Caner Erkin’in eşi Şükran Ovalı’nın hamilelik haberini alınca garipsenen bir harekette bulundu. Atalay, Şükran Ovalı’nın hamilelik haberinin ardından sosyal medya hesabından “Bebek değil, sadece yağ” temalı yakışıksız olduğu düşünülen bir paylaşım yaptı. Detaylar haberimizde…

Asena Atalay’dan Şükran Ovalı hamileliğine yakışıksız gönderme

Futbolcu Caner Erkin’in geçtiğimiz yıl Ocak ayının başlarında yurtdışında düzenlenen sade bir törenle evlendiği ünlü oyuncu Şükran Ovalı’nın hamilelik haber sevenlerini heyecanlandırırken, Erkin’in eski eşi Asena Atalay’dan beklenmedik sürpriz bir hamle geldi. Asena Atalay, sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşımda bulundu.

Bebek değil, sadece yağ

Asena Atalay, sosyal medya hesabında bir kadının hamilelik testi yaptığı ve testin üzerinde ‘sadece yağ’ yazdığı bir fotoğraf paylaştı. Atalay’ın Instagram hesabının hikayeler kısmında paylaştığı bu fotoğraf, eski eşi Caner Erkin’in hamilelik haberi duyulan eşi Şükran Ovalı’ya gönderme olarak düşünüldü. Paylaşımı görenler, “Şükran’ın hamileliğini hazmedememiş.” şeklinde yorumladılar.

Caner Erkin, eşi Şükran Ovalı ile birlikte bebeklerini kucaklarına almayı bekliyor

Asena Atalay ve Caner Erkin, bir buçuk yıl önce boşanmışlardı. Sorunlu bir boşanma süreci yaşayan Atalay ve Erkin’in arasındaki gerginlik zaman zaman gündem oldu ve hala daha gündem olmaya devam ediyor. Erkin, şimdi eşi Şükran Ovalı ile birlikte bebeklerini kucaklarına almayı bekliyor. Şükran Ovalı, şu an tam üç aylık hamile.

Asena Atalay kimdir?

Şükran Ovalı kimdir?

Caner Erkin kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler