Ana SayfaKültür ve SanatMüzikYıldız Tilbe'nin Şarkısını Söyledi...

İlgili Postlar

Yıldız Tilbe’nin Şarkısını Söyledi…

Söz, müzik ve düzenlemesi Yiğit Mahsuni’ye ait olan 2020 yılının son ayında “Döndüm Deliye” adlı şarkısı ve klibiyle büyük bir çıkış yakalayan Aygün Karadoğan, müzik listelerini alt üst etmişti. Şimdi ise kendi adını taşıyan Youtube kanalında usta yorumcu ve söz yazarı Yıldız Tilbe’nin klasikleşmiş parçası “EMİ”yi seslendirerek hayranlarının beğenisini bir kez daha kazandı. İşte Detaylar…

Aygün Karadoğan Müzik Otoritelerinin Beğenisini Kazandı

Yıldız Tilbe’nin Şarkısını Söyledi…

Aygün Karadoğan, hayranlarını kırmayıp akustik projelere ağırlık veriyor. Kadife (lirik tenor) sesiyle müzik otoritelerinin de beğenisini kazanarak oldukça dikkat çeken Aygün Karadoğan, sevenlerinden gelen yoğun akustik cover isteklerini geri çevirmeyerek onlara büyük bir sürpriz yaptı.

“Döndüm Deliye” adlı şarkısıyla  Düzenlemesini Burak Vural’ın üstlendiği şarkının video klibi Vied Media tarafından Baltalimanı’ndaki Portaxe Shine adlı denize sıfır restoranda çekildi.

“Kadife Sesli Adam”

Kendi adını verdiği Youtube platformunda usta şarkıcı Yıldız Tilbe’nin hit şarkılarından olan “Emi”yi seslendiren Aygün Karadoğan’ a hayranları “EMİ” parçasına getirdiği akustik yorum için “kadife sesli adam” yazarak beğenilerini ifade etti.

İşte Aygün Karadoğan’ dan ‘Emi’ Klibi…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler