Ana SayfaDedikoduRıza Kocaoğlu Hakkında Herkesi Şaşırtan Gerçek

İlgili Postlar

Rıza Kocaoğlu Hakkında Herkesi Şaşırtan Gerçek

Çukur’un Aliço’su Rıza Kocaoğlu, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Rıza Kocaoğlu hakkında herkesi şaşırtan gerçek ortaya çıktı. İşte o gerçekler;

Rıza Kocaoğlu ve Hazal Subaşı Beğeni Yağmuruna Tutuldu

Çukur’un oyuncuları Hazal Subaşı ve Rıza Kocaoğlu, bir süredir aşk yaşıyor. İlişkilerini daha çok gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden ikili arada bu kuralı bozarak romantik paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Geçtiğimiz hafta objektiflere yakalanan Hazal Subaşı ilişkileri hakkında”Herkes kendi karakterine odaklanmış oluyor ama birbirimize yardımcı oluyoruz. Farklı dizilerde olsak da birbirimize yardımcı olurduk. Çok fazla sahnemiz yok. Genel de aynı günler sete gitmiyoruz. Çok denk gelmiyoruz” açıklamasını yapmıştı. Bu hafta ise Rıza Kocaoğlu, Hazal Subaşı ile tatilde çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. İkilinin fotoğrafları yine beğeni yağmuruna tutuldu.

Rıza Kocaoğlu’nun Arkadaşı’nın Ölüm Haberi

Rıza Kocaoğlu’ndan Duygusal Doğum Günü Kutlaması

Ekranların fenomen dizisi Çukur’da ‘Yamaç’ karakterine hayat veren oyuncu Aras Bulut İynemli, 30 yaşına basmıştı. İynemli’nin doğum günün kutlayan rol arkadaşı Rıza Kocaoğlu, Instagram hesabından paylaşım yaptı. Kocaoğlu, ünlü oyuncu ile birlikte çekildikleri kareleri yayınladı. Rıza Kocaoğlu, paylaşımına “İyi ki doğdun güzel kardeşim. Seni çok seviyorum” notunu düştü.

Rıza Kocaoğlu Hakkında Herkesi Şaşırtan Gerçek

Geçtiğimiz gün yayımlanan bir habere Rıza Kocaoğlu geçtiğimiz gün spordan çıkarken kameralara yakalandı. Rıza Kocaoğlu gazetecileri karşısında görünce şaşkınlık yaşadı. Son zamanlarda kilolarıyla gündeme gelen Kocaoğlu, “Herkes bu konuyla ilgileniyor. Bunu hiç anlamıyorum. Özellikle Clubhouse adlı uygulamada bile bu kilo konusu konuşuluyor. Ben şuan gayet fi durumdayım” açıklamasında bulundu. Yıllar önce psikoloğa gittiği öğrenilen Kocaoğlu’nun sevgilisinden ayrıldığı dönemde çareyi psikoloğa gitmekte bulduğu ortaya çıktı. Ünlü oyuncu bu konuda açıklama yapmamayı tercih etti.

Rıza Kocaoğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler