Ana SayfaDedikoduÖzge Ulusoy'dan Değişen Tarzı Hakkında Açıklamalar

İlgili Postlar

Özge Ulusoy’dan Değişen Tarzı Hakkında Açıklamalar

Bir süredir ortalıklarda görülmeyen ünlü manken Özge Ulusoy Nişantaşı’nda görüntülendi. Özge Uluysoy’dan değişen tarzı hakkında açıklamalar geldi. Yıllar içerisindeki fiziksel değişimi sosyal medyada gündem olan Ulusoy, bu konuda ilk kez konuştu.

Özge Ulusoy’dan Basına Gönderme

Özge Ulusoy’un göbek deliği ve ayak parmakları bir dönem sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri olmuştu. Geçtiğimiz günlerde yeni bir pozunu paylaşan ünlü modelin fotoğrafı gündeme damgasını vurdu. Bu fotoğrafında bir gönderme yaparak, “Ayak parmaklarım ve göbek deliğimden sonra yeni polemik başlatıyorum: Kaburga kemiklerime ne olmuş? Görenler gözlerine inanamadı” notunu düştü. Özge Ulusoy’un bu esprili gönderisi kısa sürede 32 binden fazla beğeni aldı.

Özge Ulusoy Dünyaca Ünlü Yıldıza Meydan Okudu…

Özge Ulusoy, Hayranlarından Gelen Soruları Yanıtladı!

Faruk Çolakoğlu ile aşk yaşayan manken Özge Ulusoy, Instagram hesabı üzerinden hayranlarının sorularını yanıtladı. Özge Ulusoy, bir takipçisinden gelen “İddiaya girerim hiçbir sevgilin senden uzun olmamıştır” yorumuna dikkat çeken bir karşılık verdi. 1.80 cm. boyundaki Ulusoy, Faruk Çolakoğlu’yla karesini paylaşarak, “Senin iddia gitti. Sevdiğim benden çok uzun. Hatta benim botlarda topuk var” mesajını yazdı.  Aşkı da tarif eden Özge Ulusoy, “Bulması zor olan ama kıymetli bir his. Aşk benim için çok kıymetli” demişti. Ünlü model, “Podyumlara veda etmeyi planladığınız bir tarih var mı?” sorusu üzerine ise “Vücudum izin verdiği sürece böyle bir planım yok. Hep beraber yaşayıp göreceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

Özge Ulusoy, koronavirüs pandemi bittikten sonra, “Anne ve babama sarılıp 40 dakika ayrılmadan durmak istiyorum” şeklinde konuşmuştu.

Özge Ulusoy’dan Değişen Tarzı Hakkında Açıklamalar

Sosyal medyada 2003 yılından, 2021 yılına kadar olan değişiminin kolaj halinde paylaşılması hakkında konuşan Özge Ulusoy, ” Çok güzel olmamış mı? Güzellik sırlarım hakkında danışmanlık vermeyi düşünüyorum. Hatta ofis bile açabilirim. Şaka bir yana her kadın böyle dokunuşları hak ediyor” ifadelerini kullandı.

Özge Ulusoy Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler