Ana SayfaKültür ve SanatMüzikYıldız Asyalı Kütür Kütür Aşk İle Geliyor!

İlgili Postlar

Yıldız Asyalı Kütür Kütür Aşk İle Geliyor!

Söz ve müziğinde kendi imzasını bulunduran Yıldız Asyalı, Kütür Kütür Aşk şarkısı ile 18 Mayıs 2019 tarihinde hayranlarıyla buluşuyor!

Yıldız Asyalı kimdir?

Televizyon ekranlarında ve beyaz perdede bir çok kez gördüğümüz Yıldız Asyalı, müzik dünyasına yeni teklisi “Kütür Kütür Aşk”‘ı ekliyor. Güzelliği ve sesiyle birlikte büyük bir hayran kitlesine sahip olan Yıldız Asyalı, yeni çalışmasını 2645 Records adı altında 18 mayıs tarihinde tüm dijital platformlarda dinleyicileriyle buluşuyor.

Söz ve müzikte imzası bulunuyor!

Söz ve müzikte Yıldız Asyalının imzası bulunan Kütür Kütür Aşk adlı şarkının aranjörlüğünü Erim Erdal üstleniyor. Müzik ve Klip çekiminde bir çok başarılı isim bir araya geldi. Dizi ve film yönetmenliği yapan Betül Sevim ve ekibi Yıldız Asyalı’ya klibi hediye ediyor!

30 kişilik dev bir ekiple birlikte çekilen klipte Yıldız Asyalı;

“Yeni klip çalışmasında kendisine aynı dizinin usta oyuncusu Uğur Özbağı eşlik etti. Sevilen Sanatçı Yıldız Asyalı, tam bir 90’ lar aşığı olduğunu ifade ederken “Yıldız Asyalı tarzının dışında eğlenceli ve tam bir yaz şarkısı olsun istedim. Kütür kütür taze elma gibi taze kalan aşklara yazılmış bir şarkı, hep acıklı şarkılar yazacak halim yok birazda serserilik yapmak istedim. Aşkın bir çok boyutu vardır, bu şarkıda platonik aşıkların iç sesi” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler