Ana SayfaDedikoduYiğit Kirazcı ve Pınar Deniz Dudak Dudağa Yakalandı!

İlgili Postlar

Yiğit Kirazcı ve Pınar Deniz Dudak Dudağa Yakalandı!

Aşkın Kıyameti filminde oynayan Pınar Deniz ve kendisinden 10 yaş büyük Yiğit Kirazcı’nın arkadaşlıkları aşka dönüştü. Yiğit Kirazcı ve Pınar Deniz dudak dudağa yakalandı! İşte o kare;

Evde Yaşadığımız Çaresizliği Hiç Unutmayacağım

Sevilen oyuncu Pınar Deniz geçtiğimiz günlerde Alem dergisine konuştu. Geçtiğimiz yıl ailesi Kovid-19’a yakalanan ve anneannesini de virüs sebebiyle kaybeden oyuncu o günlerini şu sözlerle anlatı;

Pınar Deniz kimdir?

“Tüm ailemin Covid-19 yüzünden hastanede yatmasını ve bizim evde yaşadığımız çaresizliği de hiç unutmayacağım. Hayata baktığım yeri güçlendirdi ve ne kadar ‘an’dan ibaret olduğumuzu daha iyi anladım.”

Oyuncunun anneannesi geçtiğimiz yıl mart ayında koronavirüs sebebiyle hayata veda etmişti. Ailesinin sağlık durumu hakkında bilgi veren Deniz, “Baş sağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim. Ailemin geri kalanı taburcu oldu. Hepimiz iyiyiz, evimizdeyiz. Güzel günler gelecek, umutlu kalın” demişti.

Afrika’ya Gitmek Çok İstiyorum

Geleceğe dönük yaptığı planlar sorulan oyuncu, “Bilmiyorum. Artık geleceğe dair büyük cümleler kurmuyorum. Yoldayım ve karşıma çıkanı olduğu gibi kabul ettiğimde beni şaşırtacak ya da öğreneceğim çok fazla şey oluyor zaten. Spesifik olarak Afrika’ya gitmek çok istiyorum. Dünyanın her yerinde belli dönemlerde yaşayıp orada kendimi yerel halktan biri gibi hissetmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Pınar Deniz Makyajsız Haliyle Beğeni Topladı

Aşkı nasıl tanımladığı sorusuna şu sözlerle yanıt verdi; “Belli bir tanımım yok aslında. Yaşadığım şeye isim koymayı sevmiyorum ama o mide ağrısı, yemek yiyememe, sürekli onu düşünme hali bende de oluyor. Bir olma yolculuğu benim için aşk.”

Yiğit Kirazcı ve Pınar Deniz Dudak Dudağa Yakalandı!

Son günlerde adı aşk dedikodusuna karışan Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı hakkındaki iddia doğru çıktı. İki başarılı oyuncu, önceki gün Marmaris’te bir plajda sarmaş dolaş görüntülendi.

Takvim’de yer alan habere göre, 27 yaşındaki Pınar Deniz ile 37 yaşındaki Yiğit Kirazcı, Aşkın Kıyameti filminin çekimlerinde yakınlaşarak yeni bir aşka yelken açtı. Çift, çekimler tamamlanır tamamlanmaz hem ilişkilerini yaşamak hem de dinlenmek için tatile çıktı.

Yiğit Kirazcı Kimdir?

Kaldıkları otelin iskelesinde görüntülenen çift, etraftaki meraklı bakışlara aldırış etmeden önce öpüştü sonra doyasıya birbirine sarıldı. Sosyal medyada hayranları tarafından çok beğenilen ikilinin bir süre daha Ege’deki tatillerine devam edeceği öğrenildi.

Arkadaşlıkları aşk dönüşen Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı, öpüşürken yakalandı
Arkadaşlıkları aşk dönüşen Pınar Deniz ve Yiğit Kirazcı, öpüşürken yakalandı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler