Ana SayfaDedikoduPınar Deniz Makyajsız Haliyle Beğeni Topladı

İlgili Postlar

Pınar Deniz Makyajsız Haliyle Beğeni Topladı

Kırmızı Oda’nın Nazlı’sı olarak seyirci ile buluşan Pınar Deniz makyajsız paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncunun doğal güzelliğine övgü yağdı. Pınar Deniz makyajsız haliyle beğeni topladı. İşte ünlü oyuncunun makyajsız hali;

Pınar Deniz’den Örnek Hareket

Son yıllarda ilgisiyle takip edilen oyuncu Pınar Deniz, yeni yaşında anlamlı bir projeyle kanser hastalarına destek olmak için harekete geçti. 4 Kasım’daki doğum gününde ona hediye göndermek isteyenleri ‘Kansersiz Yaşam Derneği’yle yürüttüğü projeye yönlendirerek, sevenlerini öncelikli olarak İzmir’deki depremzedeler arasından bu hastalıkla mücadele edenlere ve daha sonra tüm kanser hastalarına bağışta bulunmak konusunda teşvik etti.

Pınar Deniz Kırmızı Oda Dizisine Dahil Oldu! Kırmızı Oda 23. Bölüm Ön İzleme Yayında!

Estetiği Yok

Geçtiğimiz aylarda röportaj veren Pınar Deniz, “Estetiğin var mı?” sorusuna “Bir tek dişlerimi yatırdım. Kaşlarımı dahi hiç aldırmadım. Eski bir fotoğrafım var, tombalak olduğum… Dolgu yaptırdığımı söylemişler. Halbuki kiloluyum orada” şeklinde ifade etti. “Vatanım Sensin” adlı dizinin kendisi için çok özel olduğunu açıklayan  Pınar Deniz, “Benim oyunculuk algımın ilk başladığı diziydi. İşe başladığımda o kadar heyecanlıydım ki… Yönetmenlere ‘Osmanlıca öğrenebilirim’ demiştim” ifadelerini kullandı.

Pınar Deniz Makyajsız Haliyle Beğeni Topladı

Başarılı oyunculuğu kadar güzelliği ile de çok konuşulan 27 yaşındaki Pınar Deniz, Instagram hesabından makyajsız pozlarını paylaştı. Ünlü oyuncunun doğal güzelliğini yansıttığı pozları hayranlarını mest etti. Ekranların sevilen oyuncusuna hayranları, güzelliği kadar cesaretinden dolayı da övgü yağdırdı.

Pınar Deniz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler