Ana SayfaKültür ve SanatMüzikBeste Sue İlk Single Çalışması İle Yeni Neslin Sesi Olmaya Hazırlanıyor...

İlgili Postlar

Beste Sue İlk Single Çalışması İle Yeni Neslin Sesi Olmaya Hazırlanıyor…

Müzisyen Beste Sue’nun ilk  single çalışması olan “New Generation”  tüm dijital platformlarda müzikseverleri bekliyor. BİLGİ Music Label (BML) etiketiyle yayınlanan  single ile Beste Sue, yeni neslin ve bu çağa ait olan, ona ayak uydurmaya çalışanların kendilerinden parçalar bulabileceği bir çalışma sunuyor. İşte Detaylar…

Beste Sue İlk Single Çalışması İle Yeni Neslin Sesi Olmaya Hazırlanıyor…

“New Generation”, İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü müzik paylaşım mecrası BİLGİ Music Label (BML) etiketiyle 12 Şubat tarihi itibariyle dijital platformlardaki yerini aldı. Sanatçı Beste Sue‘nun ilk single çalışması “New Generation”, alışılmışın izini süren bir manifesto ve yeni nesli kendi kelimeleriyle anlatan bir öz eleştiri olarak öne çıkıyor.

Çağa Ayak Uyduran Herkes’den Bir Parça Var “New Generation” da…

Sanatçı ilk single çalışmasında, bu çağa ait olan veya ona ayak uydurmaya çalışan herkesin kendinden bir parça bulabileceğini söylüyor. Bestesi ve sözleri kendine ait olan üç yeni şarkısıyla Beste Sue, yeni neslin sesi olmaya hazırlanıyor.

Birçok İsimden Destek Geldi

Söz ve müziği müzisyen Beste Sue’ya ait olan “New Generation”nın geri vokallerinde İpek Ektaş, Zehra Ergün ve Bidar, davulda Tunç Berke Köymen, bas gitarda Korel Memilli, elektrik gitarda İpek Ektaş, klavyede  Zeynep Oktar, yaylılarda Ali İsmail Köse yer alıyor. New Genetarion‘ın miks ve masteringi ise Ateş Erkoç‘a ait.

Beste Sue Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler