Ana SayfaDedikoduEbru Şahin Neden Sosyal Medya Hesaplarını Kapattığını Açıkladı

İlgili Postlar

Ebru Şahin Neden Sosyal Medya Hesaplarını Kapattığını Açıkladı

Kısa süre önce sosyal medya hesaplarını kapatan Ebru Şahin, çıkan iddialar karşısında sessizliğini bozdu. Ebru Şahin sosyal medya hesaplarını kapatmasının nedenini açıkladı. İşte ünlü oyuncunun o açıklamaları;

Aramızda Mesafe Yok

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Cedi Osman’la olan ilişkileri üzerine konuşan Ebru Şahin, “Hiçbir zaman aramızda ruhsal bir mesafe yok. Bence en önemlisi bu. İş ve özel hayatımızda her koşulda birbirimize güven ve desteğimiz tam.” ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü Şarkıcı Aleyna Dalveren, Oyuncu Ebru Şahin’e Meydan Okudu!

Dünya Ebru Şahin’i Konuştu

‘Hercai ‘dizisinin başrol oyuncusu Ebru Şahin, bir dergiye kapak oldu, tüm dünya onu konuştu. Güzel oyuncu hakkında Twitter ve Instagram’da yüzbinlerce paylaşım yapıldı.

Reyting rekortmeni ‘Hercai’ dizisinde Reyyan karakterine hayat veren güzel oyuncu, All dergisinin Şubat sayısına kapak oldu. Derginin bu sayısında dizi ve özel hayatıyla ilgili bir çok soruya cevap veren Şahin, verdiği pozlarla Avrupa ülkelerinde en çok konuşulan isim oldu.

Ebru Şahin Kimdir?

Ebru Şahin Neden Sosyal Medya Hesaplarını Kapattığını Açıkladı

ATV ekranlarından yayınlanan Hercai dizisinin Reyyan’ı Ebru Şahin, kısa bir süre önce rol arkadaşı Akın Akınözü ile kendisini yakıştıran takipçilerini engellemiş, ardından sosyal medya hesaplarını kapatmıştı. NBA’de forma giyen basketbolcu Cedi Osman‘la uzun bir süredir birliktelik yaşayan Şahin, sosyal medya hesaplarının kapatmasının ardından çıkan iddialara yanıt verdi. Güzel oyuncu, “Şu anda sosyal medya detoksu yapıyorum. Herhangi bir problem yok. 4-5 gün sonra hesabı yeniden açacağım.” dedi.

Cedi Osman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler