Ana SayfaDedikoduSerenay Sarıkaya Netflix Dizisinden Teklif Mi Aldı?

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya Netflix Dizisinden Teklif Mi Aldı?

Geçtiğimiz günlerde estetik soruları karşısında çileden çıkarak gazetecilere sert tepki veren Serenay Sarıkaya’nın yakında yeni bir Netflix diziyle yeniden izleyici karşısına geçeceği iddia ediliyor. Serenay Sarıkaya Netflix dizisinden teklif mi aldı? Seranay Sarıkaya’nın yeni dizi ne? İşte merak edilen tüm detaylar;

Sernay Sarıkaya’yı Kızdıran Estetik Sorusu

Cem Yılmaz’la ayrılığından sonra sık sık özel hayatıyla gündeme gelen Serenay Sarıkaya’nın ayrılıktan sonra günlerini karantinada evde geçirdiği biliniyordu. Pek fazla dışarı çıkmayan Sarıkaya geçtiğimiz günlerde en son Nişantaşı’nda çıktığı bir estetik kliniğinden sonra gazetecilere verdiği sert tepkiyle olay yaratmıştı. Sarıkaya, “Silikonlarınızı kontrole mi geldiniz” sorusu karşısında, “Size ne ya” diyerek tepki göstermişti.

Serenay Sarıkaya ‘nın Olay Olan Sütyensiz Paylaşımı…

Fi Dizisinden Sonra Ara Verdi

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya’ya yeni proje için teklif edilen ücretin oldukça iyi olduğu magazin kulislerinde dolaşırken, en son “Fi” dizisinde rol alan Seranay Sarıkaya’nın da yeni diziye yeşil ışık yaktığı konuşuluyor. “Fi” dizisinden sonra ekranlara ara veren Sarıkaya 2019 senesinde Alice Müzikali ile ilk kez tiyatro sahnesine adım atmıştı ki ünlü oyuncunun ekranlara geri döneceği söyleniyor. Senaryosunu Pınar Bulut’un kaleme aldığı dizinin yapımcılığını ise Tims&B üstleniyor.

Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola ile Kilo Almış Hallerini Yayınladı.

Serenay Sarıkaya Netflix Dizisinden Teklif Mi Aldı?

Uzun süredir herhangi bir yapımda yer almayan Serenay Sarıkaya‘ya, Netflix’te yayınlanacak olan Şahmeran adlı diziden teklif geldi. Netflix’in Şahmeran adlı yapımından güçlü bir teklif alan Sarıkaya’nın iddialı diziye yeşil ışık yaktığı, projeye yakın zamanda imza atacağı konuşuluyor. Ancak ünlü oyuncu dizi hakkındaki son kararını vermiş değil. Serenay Sarıkaya’nın teklifi kabul etmesi durumunda yapım şirketinin ya da ünlü oyuncunun duyuru yapacağı tahmin ediliyor.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler