Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya, Ezgi Mola ile Kilo Almış Hallerini Yayınladı.

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola ile Kilo Almış Hallerini Yayınladı.

Geçtiğimiz sene Ekim ayında ayrılık haberiyle gündeme damgasını vuran Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya çifti sık sık gündeme gelmeye devam ediyordu. Cem Yılmaz’ın yeni bir aşka yelken açtığı iddiaları kafaları iyice karıştırmıştı. Yeni yılda da beklenmedik bir adım atarak Serenay Sarıkya’yı takipten çıkaran Cem Yılmaz ilişki iddialarının güçlenmesine neden olmuştu. Şimdiler de ise Sarıkaya’nın son paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Serenay Sarıkaya Ezgi Mola ile Kilo Almış Hallerini Yayınladı. Sarıkaya’nın paylaşımı takipçilerini güldürdü! Detaylar Haberimizde…

Serenay Sarıkaya’dan Saadet Özsırkıntı Hakkında Bomba Gibi Açıklamalar

Serenay Sarıkaya Kimdir?

Serenay Sarıkaya: bunu da bir hatırlayalım!

Üç ay önce komedyen Cem Yılmaz ile yollarını ayıran oyuncu Serenay Sarıkaya’nın son paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Sarıkaya, yakın arkadaşı Ezgi Mola ile efektle kilo almış hallerini yayınladı. Sarıkaya’nın paylaşımı takipçilerini güldürdü.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile ilişkisini noktaladıktan sonra uzun süredir Ege’de tatil yapan Serenay Sarıkaya, karantina sürecinde sıkı bir Instagram kullanıcısı oldu. Hayatından kesitleri sık sık yayınlayan ünlü oyuncu, son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler