Ana SayfaDizilerCemal Hünal Sadakatsiz Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu

İlgili Postlar

Cemal Hünal Sadakatsiz Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu

Survivor 2021 yarışmasından sakatlığı nedeniyle ayrılmak zorunda kalan Cemal Hünal Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Cemal Hünal Sadakatsiz dizisinin kadrosuna dahil oldu. Peki Cemal Hünal Sadakatsiz dizisinde hangi karaktere can verecek? İşte detaylar;

“Benim İçin Oyunculukta Er Meydanı Tiyatro”

Geçtiğimiz senelerde mini bir röportaj veren Cemal Hünal oyunculuk hakkında ki görüşlerini şu sözlerle anlattı; “Herkes dizi oyunculuğu yapmak istiyordur. Doğru şartların bir araya gelmesi lazım. Oyunculara bir teklif gelmesi lazım. Yazarlık yapıp kendi projelerini üretmesi lazım. Bence tiyatro tecrübesi sinemadan daha önemli, farklı kulvarlar ama para kazanmak mı, iyi iş yapmak m? Kapitalist bir düzende yaşıyoruz. Para kazanmadan yapılan işin saygı görmüyor.  Kıymeti yok açıkçası. Daha çok televizyon ve ticari işler işin bunu söyleye biliriz. Ben tiyatroda yoğun bir vakit geçiyorum. Yoğun bir turne programım var. Çok keyif alıyorum. Benim için oyunculukta er meydanı tiyatro, sinema değil.”

Cemal Hünal Çekiçle Ev Bastı!

Cemal Hünal Sakatlığı Nedeniyle Survivor 2021’e Veda Etmek Zorunda Kaldı

Performansı ile Survivor 2021’e damga vuran Cemal Hünal, fiziksel durumu nedeniyle yarışmaya veda etmek durumunda kalmıştı. Doktor Metin Kuş’un değerlendirmesi sonucu adadan ayrılan Hünal hakkında açıklamayı Acun Ilıcalı yapmıştı. Acun Ilıacalı açıklamasında “Cemal’in fiziksel olarak Survivor performansı sırasında bazı problemleri oldu. Ben riskten korkmam ancak risk almadığım şey yarışmacılarımızın sağlığı. O nedenle Cemal Hünal’ın Survivor’a devam etme şansı bulunmuyor.” demişti.

Cemal Hünal Sadakatsiz Dizisinin Kadrosuna Dahil Oldu

Survivor 20201 yarışmasından ani ayrılığıyla hayranlarını üzen Cemal Hünal, ekranlara reyting rekortmeni Sadakatsiz dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Başrollerinde Cansu Dere ile Caner Cindoruk’un yer aldığı dizide, Cemal Hünal “Sinan” karakterine hayat verecek. Ünlü oyuncunun diziye hangi bölümde dahil olacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Cemal Hünal Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler