Ana SayfaÜnlülerCemal Hünal Çekiçle Ev Bastı!

İlgili Postlar

Cemal Hünal Çekiçle Ev Bastı!

Issız Adam filmindeki karakteriyle hafızalara kazınan Cemal Hünal bir süre oyunculuğu bırakarak bir spor kulübünde çalışmaya başlamıştı. At biniciliği ve okçuluk eğitimi vermeye başlamıştı. Aynı spor kulübünde antrenör olan Ufuk Tunca ile ümlü oyuncu arasında tartışma yaşanmıştı.

Cemal Hünal Karakolluk Oldu!

Ufuk Tunca Cemal Hünal’ın mobbing uygulamasından rahatsız oldu ve sosyal medya hesabından durumu dile getirdi. Paylaştığı mesajın altına hakaret içerikli yorumlar da yazan Tunca’nın mesajlarını gören Hünal, iddiaya göre genç adamın evini bastı. Bunun üzerine ünlü oyuncuyu şikayet eden Ufuk Tunca, Cemal Hünal ile karakolluk oldu. Olayın en can alıcı kısmı ise ünlü oyuncunun Ufuk Tunca’nın evini kırmızı çekiçle basmış olduğunu iddia edilmesiydi.

Cemal Hünal Hiç Maç İzlememiş!

Kırmızı Çekiçle Ev Bastı!

Olayın yaşadığı gün evde arkadaşıyla olan Ufuk Tunca ünlü oyuncuyu polise şikayet etti. Olaya tanıklık eden arkadaşı Cemal Hünal’n elinde kırmızı bir çekiç olduğunu ve o şekilde evi bastığını iddia etti. İstanbul Başsavcılığı soruşturmaya devam ederken ikilini arasındaki buzların erimesiyle ikili birbirinden uzaklaştı ve dosya kapandı.

Cemal Hünal: Ünlülere Özel Ders Veriyorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler