Ana SayfaÜnlülerEzgi'nin Günlüğü Kartal'ı Sardı!

İlgili Postlar

Ezgi’nin Günlüğü Kartal’ı Sardı!

İstanbul Anadolu Yakası’nın en bilinen ve son zamanlarda popüler olan Kartal Anatolium Marmara AVM’nin Cumartesi konserlerinde sahne alan isim bu sefer Ezginin Günlüğüydü.

Her Hafta Yeni İsim

Her cumartesi yeni isimleri ağırlayan ve Kral Pop Radyo Medya’nın sponsor olduğu konserler büyük ilgi görüyor. Her hafta farklı tarz müzikler farklı isimlerle eğlenen müzikseverler bir yenisine bir yeni daha katılıyor. Geçtiğimiz cumartesi ise Ezginin Günlüğü sahne aldı. Şarkılarıyla sevenlerini coşturan ve şarkılarını konserine gelenlerle birlikte seslendirdi. Kartal Anatolium Marmara AVM’yi sallayan Ezginin Günlüğü unutulmaz anlar yaşattı.

Ezginin Günlüğü

Ezginin Günlüğü’nde Unutulmaz Anlar

İstanbul Anadolu Yakası’nın vazgeçilmez ve eğlenceli olan Kartal Anatolium Marmara AVM’ye haftasonu gezmek ve alışveriş yapmak için gelen İstanbullular bu eşsiz ve eğlenceli dakikalara şahit oldular. Ezginin Günlüğü konserinde unutulmayan ve dillerden düşmeyen eski ve yeni olmak üzere şarkılarını seslendirdi. Sevenlerini şarkılarıyla coşturan Ezginin Günlüğü Kartal Anatolium Marmara AVM’ye gelen tüm İstanbulluları eğlendirdi.

 Kartal Anatolium Marmara Avm’de Derya Uluğ rüzgarı

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler