Ana SayfaÜnlüler'Dayı:Bir Adamın Hikayesi' Filmi Geliyor!

İlgili Postlar

‘Dayı:Bir Adamın Hikayesi’ Filmi Geliyor!

Ezel dizisinde Ramiz  Dayının gençlik dönemi karakterine hayat veren Ufuk Bayraktar’dan beklenen proje geliyor. Sevenlerini heyecanlandıran bu haber büyük merak ve ilgiye sebep oldu.

“Dayı: Bir Adamın Hikayesi”

Ünlü oyuncu Ufuk Bayraktar’ın cezaevindeyken hikaye danışmanlığını yaptığı Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk tarafından senaryolaştırılan ,Ubay Yapım imzalı , Dayı: Bir Adamın Hikayesi” sinema filminin ilk tanıtımı çıktı. Büyük bir heyecanla beklenen film çok yakında izleyicisiyle buluşacak. Gizli yürütülen filmin çalışmaları çok yakında başlayacak.

Ezel dizisiyle tanınan Cezaevindeki Ufuk Bayraktar’tan ilk fotoğraf geldi!

Tek Bir Yerde Çekim Olmayacak!

Alışılmışın dışında ve etkileyici hikayesiyle bir araya getirilen proje gizli cast çalışmalarıyla gelecek yılın en iddialı merak dolu ve heyecan yaşatacak film olmaya aday ”Dayı: Bir Adamın Hikayesi” filmi 2020 yılının son çeyreğinde izleyici ile  buluşacak. Set çalışmalarının sadece bir yerde olmayacağı ve hikaye gereği bir çok farklı illerde olacak. ”Dayı: Bir Adamın Hikayesi” filmi çekimleri için Hatay, Samsun , İstanbul ve Ankara’da 2020 Nisan ayında sete çıkılacak.

Ufuk Bayraktar’dan Müjdeli Haber Geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler