Ana SayfaÜnlülerUğur Yücel'e İstanbul'da Büyük İlgi!

İlgili Postlar

Uğur Yücel’e İstanbul’da Büyük İlgi!

Yıllar önce sahnelediği tek kişilik gösterisi olan ‘Azınlıkta Kaldık’ ile sahnelere dönen ve büyük ilgi gören Uğur Yücel İstanbul TİM Show Center’da seyirci karşısına çıktı. Kerki Solfej organizasyonunda izleyicisiyle buluşan Yücel, anıları, esprileri ve sahne şovuyla herkesi kendine hayran bıraktı.

‘Kadınlar Daha Çok Gülüyor’

Daha öncede sahnelendiği yıllarda büyük ilgi gören ve izleyiciyi güldüren Azınlıkta Kaldık oyunu yıllar önce tekrar güldürdü. Seyircisiyle buluşan Uğur Yücel espirileriyle seyircisini güldürürken aynı zamanda anlattıklarıyla şaşırttı. Gösteri boyunca izleyicisiyle sohbet eden Yücel salondaki kadın seyircilerin çoğunluğunu fark edince “Bana genelde erkekler gülmüyor nedense kadınlar daha çok gülüyor” diyerek gelen kadın seyircilerine teşekkür etti.

Uğur Yücel: Çok İştahlıyım Ama Bir Japon Gibi Yiyorum!

Tekrardan Sahne Alacak

Uğur Yücel’i izlemeye gelenler arasında ünlü oyuncu Hamdi Alkan ve eşi Selen Görgüzel Alkan’da vardı. Uğur Yücel’in sahnede eşsiz bir performans sergilemesi üzerine izleyicilerden tam not aldı. Sergilediği bu güzel performans üzerine 16 Kasım’da TİM  Show Center’da sahneye çıkacak.

Ünlü Aktör Uğur Yücel Stand Up’la Sahnelere Dönüyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler