Ana SayfaDedikoduEda Taşpınar Çıplak Pozuyla Olay Oldu

İlgili Postlar

Eda Taşpınar Çıplak Pozuyla Olay Oldu

Sosyetik güzel olarak bilinen Eda Taşpınar sosyal medya hesabından çıplak pozunu paylaştı. Taşpınar’ın fotoğrafı kısa sürede çok sayıda beğeni aldı. Eda Taşpınar çıplak fotoğrafıyla olay oldu. İşte sosyetik güzelin o fotoğafı;

Eda Taşpınar Köpekbalıklarıyla Birlikte Yüzdü

Eda Taşpınar son olarak 25 metre derinliğe inerek köpek balıklarıyla yüzdüğü anları paylaştı. Ünlü isim, yayınladığı bu fotoğrafa, “Aşağıya inmeye başladığım anda kabulleniş başlar bende. Burası onların dünyası, onların kuralları geçerli.. Ne yapacaklarına onlar karar verirler, aslında ikili ilişkilerle hiç bir farkı yok. Çünkü karşınızdakinin hareketleri hiç bir zaman sizin kontrolünüzde değildir aslında. İnsanoğlu kontrolü sever, elinde olduğunu bilmek ister fakat hayat bize şu günlerde öğretti ki kontrol bir illüzyon. Yaşama güven, sana ihtiyacın olanı o zaten yollar. Aslında bu kadar basit. Kabullen. Korkutucu olmaları gerekirken o dünya o kadar sakinki aslında. Öğrenilecek çok şey var… Köpek balıklarıyla kafessiz dalışın yaptığı en tehlikeli şey olduğu olduğunu belirten Taşpınar, “Zor bir dalış alanıydı, akıntı çok fazlaydı.. Tekneden suya atlayanlar aşşağıya atılmış olan ipe tutunarak inmeliydi. Akıntıdan dolayı ipi ıskalıyanlar oldu. 25 metre altımızda inanamayacağımız bir görüntüyle karşılaştık. Bull sharklar, beyaz köpek balıklarından çok daha sinirli hayvanlardır. Yaklaşık 20 taneydiler. Dişiler hamileydi. Bize görsel bir şölen sundular. Çarpanlar, çok yakınımızdan geçenler oldu. En inanılmazı ise yukarı çıkarken hare halinde etrafımızı sarıp bizle beraber yukarı çıkışlarıydı.. Yaptığım en tehlikeli ama bir o kadar da unutulması imkansız yegane şey-Köpek balıklarıyla kafessiz dalış…”ifadelerini kullandı.

Eda Taşpınar’ ın Sosyal Medyada Gündem Olan Aşk Açıklaması…

Eda Taşpınar: Dünyaya Benim Gibi Bakmıyorlar

Eda Taşpınar, tam kapanma günlerinde New York’un yolunu tuttu. Birbirinden güzel fotoğraflar paylaşarak düşman çatlatmaya da devam ediyor. Instagram paylaşımlarını yoruma kapatan ünlü isim, son yazdıklarıyla herkesi şaşırttı.

Sosyetik güzel, Brookyln’den bir poz paylaştı ve altına bir dönem sosyal medyada sıkça paylaşılan sözleri ekledi:

“Problemin ne biliyor musun? Çok akıllı olmak. Zihnin bir saniyede bir milyon mil hareket ediyor. Üzgünsün çünkü dünya seni başkaları gibi kandıramıyor. Çoğu insanla geçinemiyorsun çünkü onlar dünyaya senin gibi bakamıyor. Aptal olduğunu düşünüyorsun ama her şeyi bildiğini sanmayacak kadar akıllısın. Problemin çok akıllı olmak ama biliyor musun, bu hiç problem değil.”

Eda Taşpınar Çıplak Pozuyla Olay Oldu

Sosyetik güzel Eda Taşpınar, fit fiziğini sergilemeye devam ediyor. Taşpınar’ın sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım, kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni topladı.

Deri koltukta çekilmiş çıplak pozunu takipçilerine aktaran Taşpınar, paylaşımının altına ise, “Aşkı, binlerce arının kanımı bala çevirmesi gibi uğulduyor içimde” notunu düştü.

Sosyetik güzel Eda Taşpınar çıplak pozuyla ortalığı kasıp kavurdu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler