Ana SayfaYaşamYengeç Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019

İlgili Postlar

Yengeç Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019

Yengeç Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019… Bu hafta Yengeç burçlarını neler bekliyor? Yengeç burçları gezegenlerin hareketlerinden nasıl etkilenecek? Gökyüzü, Yengeç burçları için hangi sürprizlere gebe? Yengeç burçları bu hafta hangi olaylar ile karşı karşıya kalacak, başlarına gelen olaylardan nasıl etkilenecekler? Yaşadıkları olaylar, hayatlarına nasıl etki edecek? Yengeç burçları için haftalık burç yorumunu, ünlü astrolog Nuray Sayarı yaptı. İşte 4-10 Ocak Yengeç burcu haftalık yorumu…

Yengeç burcu 2019 yılı yorumu

Yengeç Burcu Haftalık Yorumu

Sevgili Yengeçler, gelecek planlarını ilişkide tekrar gözden geçireceksiniz. Yeni bir ilişkiye başladıysanız, kişinin kendisi için ne kadar doğru olduğunu gözden geçirecek. Yengeç kadını bu hafta öyle bir hafta yaşıyor ki, 30 yıllık evliliğini bile devam mı etsem yolumu mu ayırsam diye düşünebilir. Her şeyi sorgulama haftasındalar bu hafta. Yengeçle beraber olanlar dikkatli olmalı.

İkizler Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019

Uzun süredir kendilerine duymadıkları güveni duyacaklar

Yengeç bu hafta uzun süredir kendilerine duymadıkları güveni duyacaklar. Yengeçle yaşlanmayı planlayanlar, ben bu kadına adama ne kadar doğru bir eşim diye düşünü. Hiç bir şeyinizi yengeçten saklayamayacaksınız. Görünmeyeni görecek, bütün kirli çamaşırlar ortaya dökülecek. Hızlı gelişmeler yaşayacaksınız. Haftanın ilk günü çok şanslısınız, alamadığınız bir para varsa alacaksınız, zam istiyorsanız alacaksınız. Hayatlarına bugün çekmek için mücadele ettikleri her şeyi çekecek. O yüzden gönülden dua edin, istediğiniz her şeyi dua edin.

İş ve kariyer yaşamında Yengeçleri bekleyen gelişmeler neler?

İş ve kariyerinizde çok önemli adımlar atılacak. Bu hafta sağlık için çok evhamlı olacaksınız. Gelecek planlarınızı tekrar gözden geçirin. Sağlığınız için dikkatli olun ve derin nefes alın. Kendilerinizi gözden geçireceksiniz bu hafta. Bu durum sizi daha planlı olma yolunda iyileştirecek. İçsel huzurunuzu daima koruyun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler