Ana SayfaYaşamİkizler Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019

İlgili Postlar

İkizler Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019

İkizler Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019… Bu hafta İkizler burçlarını neler bekliyor? İkizler burcu, hangi olaylar ile karşı karşıya kalacak, yaşadıkları olaylardan nasıl etki görecekler? İkizler burçları haftalık burç yorumlarını merakla beklerken, ünlü astrolog Nuray Sayarı yorumunu yaptı. İkizler burcu için 4-10 Şubat haftalık burç yorumunu haberimizde bulabilirsiniz…

İkizler burcu 2019 yılı yorumu

İkizler Burcu Haftalık Yorumu

Sevgili İkizler, İşlerinizle ilgili bir takım değişiklikler söz konusu bu hafta. Kendinizi geliştirmeniz, değişime ihtiyaç duyabilirsiniz. Mutluluk sizin seçiminiz, çaba sarf edin ve mutlu olun. Çaba sarf etmeye çalışın. Şikayet edip çevrenizdekileri sıkabilirsiniz. Sakın geçmişi anlamayın, geçmişte yaşamayın. Tam mutlu olacakken mutsuzluğa neden olabilirsiniz bu davranışınızla. Bakış açınızı değiştirin. Mutlu olmak için çabalamaktan vazgeçmeyin. Kendinizi geliştirmeniz, duygularınızı değiştirmeniz gerekebilir. Yaşanmışlıklarla alakalı şikayetleriniz olabilir. Ama bu şuan iyi giden ilişkinizi alt üst edebilir. Saplantılıysanız, saplantılarınızdan kurtulun.

Boğa Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019

Egoyu bırakın

İkizler kadını ve ikizler erkeği narsist insanlardan hiç hoşlanmazlar. Ama kabule geçtiğiniz anda, mutluluğa geçiyorsunuz. Daha lezzetli bir yaşam sürersiniz. Egoyu bırakın, bana neden böyle davranıyor diye düşünmeyin. Ben ben dersek karşı tarafın egosunu daha çok yükseltiyorsunuz. Uzun süredir yoğun bir iş temposundaydı ikizler fakat haftanın 3. günü itibariyle her şey yoluna giriyor. Şanslarınıza şans katacaksınız. Bu hafta sağlıkla alakalı spor yapanlar dikkat etmeli, bedenlerinizi fazla yormayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler