Ana SayfaYaşamBoğa Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019

İlgili Postlar

Boğa Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019

Boğa Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019… Boğa burçlarını bu hafta neler bekliyor? Boğalar, hangi olaylar ile karşı karşıya kalacak, başlarına gelen olaylardan nasıl etkilenecekler? Yaşadıkları olaylar, hayatlarında nasıl etkiler ile kendilerini gösterecek? Peki, gökyüzünde yaşanan gezegen hareketlerinin Boğa burçları üzerinde nasıl etkileri görülecek? Boğa burçları için haftalık yorumu, Türkiye’nin ünlü astrologlarından Nuray Sayarı yaptı. İşte 4-10 Şubat Boğa burcu haftalık yorumu…

Boğa burcu 2019 yılı yorumu

Boğa Burcu Haftalık Yorumu

Cildinizin çok hassas olduğu bir haftadasınız

Sevgili Boğalar, bu hafta cilt problemlerine dikkat edin. Daha önce denemediğiniz hiç bir şeyi kullanmayın bu hafta. Yeni bir ilaca başlayacaksanız mutlaka testini yaptırın. Cildinizin çok hassas olduğu bir haftadasınız bu hafta. Gelirinizi artırmak için bilmediğinizi yollara girmeyin. Aşk hayatınızda anlaşma, ilişkiyi yıpratmanızı engelleyecek. Bir boğa burcuyla birlikte olan kişi, boğayı anlamaya çalışması gerekiyor. Bu hafta boğa burçlarının sabır tahammülü olmayacak. Bir boğa’yı çok nadir sinirli görürsünüz. Ama güvenilir olmazsa bu hafta siniri artabilir. Anlamadığınız bir şeyi bile ona sorun.

Koç Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019

Mars perşembe günü itibariyle gerçekleri öne çıkaracak

Karar vermeniz gereken bir çok durum yaşayabilirsiniz bu hafta. Hızlı kararlar alıp vermeden önce, biraz empati yapın, direkt kapıları kapatmayın. Anlamadığınız zaman karşı tarafa sorun. Özellikle yolculuklar, yeni fırsatlar konusunda inanılmaz şanslısınız. Mars perşembe günü itibariyle gerçekleri öne çıkaracak, size bir haksızlık yapılmışsa geçmiş günlerde, kesinlikle gerçekler bu hafta ortaya çıkacak. Görünmeyeni görmek, bilinmeyeni bilmek, karışıklık içinde olan problemleriniz, yaşamınızda sorun olacak her şey perşembe günü çözülecek. Yeni bir iş hayatı kurduysanız perşembe ve cuma günü işte ilerleyebilecek olmanızı hissedeceksiniz. Bu hafta sağlığınıza dikkat edin. Bilmediğiniz ilacı içmeyin, bilmediğiniz kremleri sürmeyin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler