Ana SayfaYaşamKoç Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019

İlgili Postlar

Koç Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019

Koç Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019… Yeni hafta ile birlikte herkes haftanın kendilerine neler getireceğini merak etmeye başladı. Koç burçları da öyle… Koç burçları bu hafta neler yaşayacak? Gezegenlerin hareketlerinden nasıl etkilenecek? Hangi olaylar ile karşı karşıya kalacak, neler yaşayacaklar? Yaşayacakları olaylardan hayatları nasıl etkilenecek? Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Koç burcu için haftalık yorumunu yaptı. Koç burcu 4-10 Şubat haftalık burç yorumu haberimizde…

Koç burcu 2019 yılı yorumu

Koç Burcu Haftalık Yorumu

Karmaşık düşünceleriniz hayatınızı altüst edebilir

Sevgili Koçlar, karmaşık düşünceleriniz hayatınızı altüst edebilir. Büyük bir problem yaşamaktan son anda kurtulacaksınız. Bu hafta söyledikleriniz kadar, nasıl söylediğiniz önemli olacak. Veremeyeceğinizi hiç bir sözü karşınızdaki kişiye vermeyin. Kendinize olan güvenininzi kaybetmemek sizin elinizde. Düşünerek konuştuğunuz takdirde ilişkinizi bozmazsınız.

Düşünmeden konuşmamaya dikkat edin

Perşembe günü Mars’ın burcunuzdaki geçiş durumu baş bölgenizde biraz ağrı yapabilir. Şiddetli bir baş ağrınız olursa mutlaka doktora görünün. Düşünmeden konuşmamaya dikkat edin bu hafta. Koç burcu genelde düşünmeden konuşur, ama bu hafta özellikle dikkat etmeleri lazım gaf yapmamaya. Önce düşünün, yutkunun öyle konuşun. Bir daha geri dönüşü olmayabilir. İlişkilerde ciddi yol ayrımlarına sebep olabilir. Bu durum 10 gün etkisini gösterecek.

Bu hafta tedbir haftasında olmanız gerekiyor

İş hayatınızda hedef belirleme konusunda seçici olmaları gerekiyor. Üzerinde çalışın öyle karar verin. Bu hafta tedbir haftasında olmanız gerekiyor. Yenilik yapmaya cesaretiniz olsun. Sezgilerinizi dinleyin, çelişkiye girdiğinizi anda önünüze eğilin. Her konuda düşünerek konuşun.

Koç burçları gibi diğer tüm burçların haftalık yorumları, Türkiye’nin en ünlü astrologlarından biri olan Nuray Sayarı’nın yorumu ile sitemizde en güncel hali ile yayınlanıyor. Siz de burcunuzun haftalık yorumunu sitemizden okuyabilir, sizi nelerin beklediğini öğrenebilirsiniz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler