Ana SayfaYaşamBoğa burcu 2019 yılı yorumu

İlgili Postlar

Boğa burcu 2019 yılı yorumu

Boğa burcu 2019 yılı yorumu… Boğa burçlarını yeni yılda neler bekliyor? 2019 yılında Boğa burçlarının karşı karşıya kalacakları olaylar neler? Boğa burçları yaşayacakları sürprizlere karşılık nasıl bir hazırlık içinde olmalı? Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Boğa burçlarının 2019 yılı yorumunu yaptı. İşte Boğa burcu 2019 yılı yorumu…

Burçlara göre 2019 yılı seyahat rehberi

Boğa burcu 2019 yılı burç yorumu

Boğalar, tepeden tırnağa Uranüs hayatta bunu yapamam, hayatta bunu konuşamam, hayatta dedikleri her şeyi yapıyor olmakla birlikte 2019’un tamamında çok eleştirilecekler, çok fazla haklarında konuşturacaklar.

Hakkınızda çok konuşulacak

Hakkınızda çok konuşulacak, çok fazla eleştiri yapılacak. Yapamam dediklerinizi yapmak, söyleyemem dediklerini söylemek sizin hayatınızda içsel sarsıntıya sebep olabilir. Uranüs burcunuzda devrim yaratmanıza etki edip neden olurken, masraflarınızı kısıtlamaktan yana da birazcık planlama yapmaya ihtiyaç duyabilirsiniz.

Neden çalışıyorsunuz?

Lütfen kıtlık bilinci çekmeyin. Neden çalışıyorsunuz? Kazanıp, harcamak için ya da yatırım yapmak için. Gezegenler Boğaları uyarıyoruz, cimrilikten, kıtlık bilincinden uzaklaşırsanız bolluğunuzu, bereketinizi daha çok artırırsınız. Aynı zamanda gizli aşklar, saklı ilişkiler yaşamamaya çok önem vermeniz gerekiyor. 2019’da sağlıksız ilişkiler yaşamaya kalkarsanız, anında enseleneceksiniz.

Zorlanmalara maruz kalacaksınız

Bu nedenle düzeninizden olacaksınız, zorlanmalara maruz kalacaksınız. Hiçbir konuda büyük konuşmayın, siz siz olun “Ben iyi bir hayat kurmayı planlıyorum” olumlaması ile yeni yıla girin. “Ben mutlu olursam, çevremdeki herkes ile mutlu olurum” diye bilinç altınızı kodlayın. Hayatı akışına bırakın ki iyi bir yıl yaşabilmeniz için.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler