Ana SayfaYaşamKoç burcu 2019 yılı yorumu

İlgili Postlar

Koç burcu 2019 yılı yorumu

Koç burcu 2019 yılı yorumu… 2019 yılında Koç burçlarını neler bekliyor? Koç burçları yeni yılda neler yaşayacak, hangi olaylar ile karşı karşıya kalacaklar? Karşılaştıkları olaylara nasıl yaklaşmalı, nasıl önlemler almalılar? Ünlü astrolog Nuray Sayarı, 2019 yılında Koç burçlarını neler beklediğini yorumladı. İşte Koç burcu 2019 yorumu…

Burçlara göre 2019 yılı seyahat rehberi

Koç burcu 2019 yılı burç yorumu

2018 yılında maddi ve manevi olarak çok zorlanmış olan Koç burçları, 2019’un ilk 3 ayı ile birlikte yarım kalan, sonuca varmayan netleşemedikleri iş konularından; kurmayı planladıkları işlere, yükselemedikleri kariyer beklentileri ve planlarına, onlara vaat edilmiş, gerçekleştirilememiş sözlerin tutulmasına kadar KOÇların bütün hayatı değişecek. Travmadan kurtulacaklar ve geçmişi bırakacaklar.

Tükenmiş ilişkiler bitiyor

Sinir sisteminizi bozan, sizi tükenmişlik sendromuna iten bir ilişki yaşıyorsanız ve bunu sırf alışkanlığınızdan dolayı sürdürüyorsanız, 2019’un ilk 3 ayı ile birlikte artık sizi tüketen bir arkadaş da, tükenmiş bir eş de hayatınızda kalmayacak.

Aldatılmaya dikkat

Birçok koç zaten boşanarak 2019’a geçiş yaparken, aldatıldığının farkında olmayanlar aldatılmayla yüzleşecek. Aldatılmanın ve kandırılmanın tekrar ilişki yaşamak için affı yok. Biten bir ilişkiyi hayatınıza tekrar geri almayın. Bitirdiğiniz hiçbir ilişkiyi 2019’da hayatınıza dahil etmeyeceksiniz. Her konuda yeni başlangıçlara, yeni hedeflere, yapamadıklarını elde etmeye sahip olacaklar.

Sağlık…

Sağlıkla ilgili çok zorlanmalar yaşadılar. Sağlık hususunda koçlar için sağlıklı bir yıl olacak.

Koç burçlarının güzel bir yıl geçirmesi dileğiyle…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler