Ana SayfaYaşamAslan Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019

İlgili Postlar

Aslan Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019

Aslan Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019… Aslan burçları için haftalık burç yorumu yapıldı. Türkiye’nin en popüler isimlerinden astrolog Nuray Sayarı, Aslan burcu haftalık yorumunu yaptı. Aslan burçları bu hafta neler yaşayacak? Karşılaştıkları olaylardan nasıl etkilenecek, hayatlarında ne gibi gelişmeler olacak? Aslan burçları, gökyüzünün hareketlerinden nasıl etkilenecekler? Aslan burcu haftalık yorumu haberimizde…

Aslan burcu 2019 yılı yorumu

Aslan Burcu Haftalık Yorumu

Sevgili Aslanlar,özellikle sağlık ve sıhhat konusunda psikolojik yorgunluk olabilir. İnsanın ruhu yorgun olursa, bu sizi bedenen hasta hissettirebilir. Geleceğiniz için önemli kararlar alırken iki defa düşünün. Hazır mısınız değil misiniz iki kere düşünün. Değişim yapmak için çok düşünün. Ne eşi değiştirin, ne işi değiştin bu hafta.

Yengeç Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019

Aşk hayatı

Aşk hayatınız büyük bir çıkmaza giriyor. Yersiz şüphe ve kuruntular içindesiniz. İlişkinizde bir anlayışsızlık, çıkmaz yaşıyorsanız partnerinizi dinlemenizi tavsiye ediyorum. Her şeyi kendi pencerenizden bakmayın. Kibir yapmayın, kibirli konuşmalardan kaçının. İlişkinizin bozulmasına sebep olabilir. Güven yıkımı yaşamamak adına, değişim yapmadan önce düşünün, düşünün.

Dedikodu yapmayın, yapanları önleyin

Kişisel alanlarınız adına hareketli bir hafta geçireceksiniz. Çalıştığınız iş hayatınızda dedikodular duyabilirsiniz ama siz dedikodu yapmayın sakın, yapanları önleyin. İletişim çıkmazlarını da engellemiş olabilirler. Bu hafta diş sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Hemen bir dik hekiminden randevu alın. Kendiniz için en büyük iyilik peşin hükümlü olmamaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler