Ana SayfaYaşamAslan burcu 2019 yılı yorumu

İlgili Postlar

Aslan burcu 2019 yılı yorumu

Aslan burcu 2019 yılı yorumu… 2019 yılına girdiğimiz bu günlerde Aslan burçlarını neler karşılayacak? 2019 yılı boyunca Aslan burçlarının başlarına neler gelecek? Hangi olaylar ile karşılaşıp, nasıl sonuçlar elde edecekler? Aslan burçları 2019 yılını nasıl geçirecek? Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Aslan burçlarının 2019 yılında neler yaşayacakğını yorumladı. İşte Aslan burcu 2019 yılı yorumu…

Burçlara göre 2019 yılı seyahat rehberi

Aslan burcu 2019 yılı burç yorumu

Aslanlar onlar yılın bitimine kadar her konuda çok zorlanıyor. Hem psikolojik açıdan hem duygusal açıdan. Tutulmalrın hepsi bu yıl aslan burcunda gerçekleşti. 31 Ocak 2018’de yılın ilk ay tutulması Aslan burcunda gerçekleşmesi onların hayatında kandırılma, ihanete uğrama, elinden imkanlarının alınması, kimseye arkasını dönememesi, hep sırtında bıçaklanması, hep kendini korumak zorunda olduğu bir yıl yaşadı.

Canınızı yakan herkesi affedin, onlara esenlikler dileyin.

Ama 2019 yılında bir tek dikkat etmeniz gereken tek şey sosyal hayatınızda daha önce zarar gördüğünüz kişilerin tekrar hayatına dahil olma istekleri çok ön planda olacak. Canınızı yakan herkesi affedin, onlara esenlikler dileyin. Geçmişte olanlar için olumsuz cümleler kullanmayın. Ah etmeyin. Negatif enerji üretmeyin, biten hiçbir ilişkinize şans vermeyin. Merhametsi duygulara girebilirsiniz yılın ilk 3 ayında. Bitirdiğiniz hiçbir şeyi yaşamaya izin vermedikten sonra, yeni bir dönüşüm sürecine giriyorsunuz. Işıklar yandı ve sahnede ben varım diyebileceğiniz, enerjinizin artacağı bir sene olacak.

Aldatma enerjisine girmeyin, tek eşli olmayı seçin.

Aslan erkeklerine aman çapkınlık yapmayın. Kandıran kandırılır. Karma yaratmayın. Aldatma enerjisine girmeyin. Tek eşli olmayı seçin. Yakalansalar iyi, her şeylerinden olabilirler. İş kaybedebilirler, itibar kaybedebilirler, düzen kaybedebilirler. Onları çok seven insanlardan olabilirler. Bir tek bu konuda dikkatli olmaları gerekiyor.

Aslan egolu bir burçtur

Aslan egolu bir burçtur. Aynı zamanda egosundan kaynaklı çoğu zamanda da gizli ilişkiler yaşamayı da severler. Heyecan seven bir burçtur. Gizli ilişkiler yaşamaya kalktıkları taktirde hiçbir şey gizli kalmayacak, ortaya çıkacak. Siz siz olun gizli kapaklı iş yapmayın.

İş hayatı

İş hayatınızda oldukça verimli bir döneme yılın ilk yarısı ile birlikte giriyorlar. Büyük fırsatlar, büyük imkanlar elde edecekler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler