Ana SayfaYaşamYengeç burcu 2019 yılı yorumu

İlgili Postlar

Yengeç burcu 2019 yılı yorumu

Yengeç burcu 2019 yılı yorumu… 2019 yılına girdiğimiz bu günlerde Yengeç burçları kendilerini nelerin beklediğini merak etmeye başladı. 2019 yılında Yengeç burçları neler yaşayacak? Hangi olaylar ile karşı karşıya kalacak? Nasıl davranmaları gerekiyor? Türkiye’nin en ünlü astrologlarından Nuray Sayarı, Yengeç burcu için 2019 yıllık burç yorumunu açıkladı. İşte Yengeç burcu 2019 yılı yorumu…

Burçlara göre 2019 yılı seyahat rehberi

Yengeç burcu 2019 yılı burç yorumu

Yengeç burcu onlar çok zorlandılar. Son 4 senedir Yengeçlerin yaşamında kandırılmalar mı, ihanetler mi, fazla fazla sorunlar mı, meseleler mi, sindiremedikleri olayları yaşamak mı… Kardeşler ve yuva ilişkilerinde ‘artık bu da benim başıma gelemez’ dedikleri birçok şeyi yaşadılar. 13 Temmuz’daki güneş tutulması ile birlikte geçmişi bir kenara bıraktınız. Artık önüme bakıyorum enerjisine geçiş yaptınız.

Daha keskin ve net olacaksınız

Bu yıl aşk hayatınızda gerçekçi bir tavır sergileyeceksiniz, daha keskin ve net olacaksınız. Asla ‘mış’ gibi davranmayacaksınız. Sevmediğiniz birisi üzülmesin diye hayatınızda tutmayacaksınız. Bitiremediğiniz hiçbir şeyi acıdığınız için bırakamamak durumunda olmayacaksınız. Sizler çok şanslı olacaksınız ama sizlerle birlikte yaşayanlar sizlerin değişiminden dolayı çok zorlanacak. Yengeçlerin aşk hayatlarında evli olan yengeçlerin özellikle evliliklerinde bitmeler söz konusu olabilir.

Ben her şeyi yapabilirim

Bitirilemeyen, bitmesi gereken beraberlikler, partnerinizle bir sorun yaşamıyorsanız yuvanızı istikbalinden korkmayın. Anı yaşamaya özen göstereceksiniz. Küllerinden yeniden doğan bir enerji hissedeceksiniz. “Ben her şeyi yapabilirim” enerjisi ile giriyorsunuz 2019 yılına… Kararlılar. Sağlıkla ilgili çok dikkatli olmaları gerekiyor. 2019’da ola ki sağlıkla ilgili şikayetleriniz varsa şimdiden kontrollerinizi yaptırın, ihmalkar olmayın. Sağlıkla ilgili çok dikkatli olmanız gereken bir yıl. İş hayatınızda yoğun bir tempo bekliyor. İyi fırsatlar, imkanlar elde edeceksiniz. Zorlandığınız her olaydan ve her konudan hiç sıkılmadan arınacaksınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler