Ana SayfaYaşamBaşak burcu 2019 yılı yorumu

İlgili Postlar

Başak burcu 2019 yılı yorumu

Başak burcu 2019 yılı yorumu… Başak burçlarını 2019 yılında neler bekliyor? Başaklar yıl boyunca neler yaşayacak? Olaylar karşısında neler yapacak? Sonuçları neler olacak? Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Başak burcunun 2019 yılı yorumunu yaptı. İşte Başak burcu 2019 yılı burç yorumu…

Burçlara göre 2019 yılı seyahat rehberi

Başak burcu 2019 yılı burç yorumu

Başak burcu için tam anlamıyla titiz bir yapıda olan Başaklar tam yapılarına uygun, her konuda titiz düşünecekleri, seçicilik içinde iş, kariyer ve kazanç konularında ilerlemeyi tercih edecekleri bir yıl yaşayacaklar. Popülerlikleri artacak iş ve kariyer konusunda… Özellikle yılın sonuna doğru, Temmuz ayı ve sonrasında mesleki, kariyer, eğitim alanlarında popülerliğiniz artarken hakkınızda çok fazla konuşulacak olması eğer bir kuruma bağlı çalışıyorsanız, ortaklaşa bir iş yapıyorsanız ön plana çıkıyor olmanız kıskanılmanıza sebep olabilir.

İş hayatı

Tüm gözlerin üzerinde toplanmasına neden olabilir. Bu durum da sizi rahatsız edebilir. Bir kuruma bağlı çalışıyorsanız üstleriniz ve astlarınız ile aranızdaki enerjiyi çok iyi dengelemeniz gerekiyor. Ortaklaşa bir iş yapmayı planlıyorsanız 2019’da bunu yapmaktan kaçınmayın. Sadece araştırmadan yeni başlangıçlara adım atmayın.

Kendinizi eğitmek istediğiniz alanlarda, arayışlar içinde olduğunuz fırsatları geliştirmek ve hayatınıza çekmek için çok çaba sarf etmeyeceksiniz. Çünkü eksik olduğunuz noktaları hayat önünüze getireceği için gelişeceğiniz bir yıl.

Aynı zamanda birçok başak, meslek değiştirebilir, sektör değiştirebilir, kendine yeni iş kapıları açabilir. Hem kariyer, hem unvan olarak düzen yaşayabilir.

Aşk hayatı

Bekar başaklar her zaman seçici olduğu gibi 2019’un tamamında da seçici olacak. Yılın 3., 4. ve 5. ayında muazzam ani başlayacak ilişkilerle yıl bitmeden evlenebilir, yuva kurabilir, birlikte yaşama kara alabilir. Her şeyi ani bir kararla ilerletebilir.

Sağlığa dikkat

Sağlıkta metabolizmaya çok dikkat etmeniz gerekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler