Ana SayfaYaşamTerazi burcu 2019 yılı yorumu

İlgili Postlar

Terazi burcu 2019 yılı yorumu

Terazi burcu 2019 yılı yorumu… Terazi burçları 2019 yılını nasıl karşılıyor? Yıl boyunca neler yaşayacaklar? Hangi olaylar ile karşı karşıya kalacaklar? Nasıl çözümleyecekler? Ünlü astrolog Nuray Sayarı Terazi burçları için 2019 yılı yorumunu açıkladı. İşte Terazi burcu 2019 yılı yorumu…

Burçlara göre 2019 yılı seyahat rehberi

Terazi burcu 2019 yılı burç yorumu

Terazi burcu bu yıl çok kötü kaderim, kötü bahtım dediler. Hiç kimsenin talihi, bahtı kötü değildir. Nefes alıyorsak umut vardır. Umudu olmayanın yarını olmaz dedim yıl boyunca ekranda. Teraziler, yaptığınız işlerde alamadığınız sonuçları elde etmek için çok fazla mücadele ettiniz. Birçok terazi haksızlığa uğradı. Konumundan edildi, işinden edildi, kazancından edildi.

Gökyüzü Terazi burçlarına hangi tavsiyelerde bulunuyor?

Şimdi haksızlığa uğramış olanlar iş konusunda, kariyer konusunda, para konusunda… Haksızlık yapan kişilerin de bu evrende bir cezası olduğunu, hiçbir şeyin yaptığının yanına kar olmadığını görecek ve gözlemleyeceksiniz. Ama yine de gökyüzü sizlere şu tavsiyede bulunuyor. Birileri sizleri üzdü diye onların başına gelen felaketlere sevinmeyin. Size talihsizlik yaşatan, işinizden etmiş, düzeninizden etmiş, kazancınızdan etmiş kişilerin size ne kadar farkındalık kazandırdıkları için şükredin, teşekkür edin.

Düzen değişimleri yaşayacaksınız

2019’da çok iyi fırsatlar edinecek, kayıplarınızın kazanca döndüğünü net bir şekilde yaşayabilecek, minnetinize minnet katacaksınız. Düzen değişimleri yaşayacaksınız. Şehir, ülke değiştirebilirsiniz. Kendinizi geliştirebileceğiniz birçok planlamayı da kendi adınıza yapabilirsiniz.

Terazi burnunu aşk hayatında neler bekliyor?

Boşanmış olan teraziler yeni kişilerle tanışabilir, yeni aşklara başlayabilir, ani yuva kurma kararları alabilirsiniz. Ama gökyüzü sizi uyarıyor, tanımadan evlilik kararları almayın.Sağlıksız ilişkilerle yuvalar kurmayın. En azından aşkı yaşamaya, flört etmeye özen gösterin.

Terazi burçlarının, 2019 yılında hak ettiği tüm güzellikleri yaşaması ve kolaylıkla elde etmesi dileği ile sizleri selamlıyoruz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler