Ana SayfaYaşamAkrep burcu 2019 yılı yorumu

İlgili Postlar

Akrep burcu 2019 yılı yorumu

Akrep burcu 2019 yılı yorumu… Akrep burcunu 2019 yılında neler bekliyor? Akrep burçlarını bekleyen sürpriz gelişmeler neler? Hangi olaylarla karşılaşacak, neler yaşayacaklar? Karşılaştıkları olaylar Akrep burçlarının hayatlarını nasıl etkileyecek? Türkiye’nin popüler astrologlarından Nuray Sayarı, Akrep burçları için 2019 yılı yorumunu açıkladı. İşte Akrep burcu 2019 yılı yorumu…

Burçlara göre 2019 yılı seyahat rehberi

Akrep burcu 2019 yılı burç yorumu

Akrep burcu, ah ah diyesim geldi. Toplumda tehlikeli diye adı çıkmış. Ben oğlumun akrep olmasını hiç istememiştim. O zaman ben profesyonel bir astrolog değildim. Ben oğlumu erken doğurduğumda hüngür hüngür ağlamıştım akrep olduğum için. Hani sinsi olarak biliniyor ya akrepler. Aslında Allah hepimizi nurundan yaratıyor. İyi ve kötü diye bir şey yok.

Akrep burcunu iş ve kariyer yaşamında neler bekliyor?

Yaptığınız hataların kendi hayatınızda nelere kaybetmenize neden olduğu ile yeterince yüzleştiniz. 2019’da gizli düşmanlıklardan tamamen arınacaksınız. Kesinlikle tamamen arınacaksınız. Akreplerin yılın ilk yarısı ile birlikte peşlerini bırakmayacaklar kıskançlıklar, bazı sorunlar yaratabilir. İş ve kariyer yaşamlarında… Olumlu, tutumlu, planlı bir çalışma yılı olacak. İş hayatlarında olumlu gelişmeleri beklemekteler. Kariyer arkadaşlıklarda bir takım gizli düşmanlıklar onları yorabilir.

Yeni yılda Akrep burcunun sağlık durumu

Sağlık açısından vurdum duymaz davranan Akrepleri sağlık sorunları bekleyebilir. Kemik ve eklem problemleri ortaya çıkabilir. Diş sağlığınız ile ilgili ihmalci olmamalısınız. Hakikaten Mart, Nisan ve Mayıs aylarında iş ve kariyer konusunda inanılmaz yükselişler yaşayacaksınız.

Akrep burcu için evlilik yaşamı

Ciddi bir ilişkiniz yoksa çiçekten bal almaya devam edebilirsiniz. Ciddi bir ilişkiniz varsa hayat kurmaya karar verebilirsiniz.

Size çapkın diyorlar, çekemiyorlar

Size çapkın diyorlar, çekemiyorlar. Çekemeyen anten taksın deyin, keyfinize bakın…

Akrep burçlarının 2019 yılında güzelliklerle karşılaşması ve mutlu olması dileğiyle…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler