Ana SayfaYaşamYay burcu 2019 yılı yorumu

İlgili Postlar

Yay burcu 2019 yılı yorumu

Yay burcu 2019 yılı yorumu… 2019 yılı coşku ve sevinçle karşılanırken, burçlar için hangi gelişmelerin yaşanacağı merak ediliyor. Yay burçları, kendilerini nelerin beklediğini merak ediyor. Yay burçları yeni yılda hangi önemli gelişmeler ile karşı karşıya kalacaklar? Yaşadıkları olaylar hayatlarına nasıl etki edecek? Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Yay burçları için 2019 yıllık yorumunu açıkladı. İşte Yay burcu 2019 yılı burç yorumu…

Burçlara göre 2019 yılı seyahat rehberi

Yay burcu 2019 yılı burç yorumu

Yay burcu.. Jüpiter 12 yıl sonra asıl yöneticisi yay burcuna geçiş yaptı. Kilo almamayı özen gösterin. Jüpiter sizin burcunuzun yöneticisi. bolluk getirecek, bereket getirecek, şans getirecek, büyük fırsatlar getirecek. Aşk da getirecek.

Dolu dolu bir yıl yaşayacaksınız

Yaylar çok şanslı. Bu yılın en şanslı burcu yay. Çok iyi para kazanacaksınız, çok iyi yatırımlar yapacaksınız. Bekarlar şahane aşklar yaşayacaksınız. Ama eş seçmek konusunda çok seçici olacaksınız. Seçilen olacaksınız, seçen olacaksınız. Seçtiniz kişileri tercih edeceksiniz. Sizi seçenleri uygun görmüyorsanız çok kısa sürede gözardı edeceksiniz. Dolu dolu bir yıl yaşayacaksınız. Kilo almamaya özen gösterin.

Akrep burçları şifa yılında

Para, ilişki, düzen, sağlık konularında çok şanslısınız. Özellikle son 2 yıl Yaylar Satürn’ün döngüsünden kaynaklı inanılmaz çaresiz hastalıklar yaşadılar. Şifa yılındasınız. Ciddi rahatsızlıklar yaşadıysanız bunların hepsinden arınıp şifalanıyorsunuz.

2019 yılında Akrep burçları kendilerini bekleyen güzelliklere kolaylıkla kavuşsun, mutluluk bir an olsun asla onları bırakmasın…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler