Ana SayfaYaşamOğlak burcu 2019 yılı yorumu

İlgili Postlar

Oğlak burcu 2019 yılı yorumu

Oğlak burcu 2019 yılı yorumu… Oğlak burçları 2019 yılını nasıl karşılıyor? Oğlakları yeni yılda bekleyen olaylar neler? Hangi gelişmeler, hayatlarına nasıl etki edecek? Karşılaştıkları olaylar karşısında nasıl tepkiler verecekler ya da vermeliler? 2019 yılı Oğlak burçları için nasıl geçecek? Ünlü astrolog Nuray Sayarı, 2019 yılı için Oğlak burcu yorumunu açıkladı. İşte Oğlak burcu 2019 yılı yorumu…

Burçlara göre 2019 yılı seyahat rehberi

Oğlak burcu 2019 yılı burç yorumu

Oğlaklar… Plüton, Satürn oğlak burcunda… Birçok oğlak burnu havada geziniyor. Ben neyi yapabilirim, kaşlar havada gibi durabilir. O Plüton’dan, Satürn’den kaynaklanıyor.

Oğlak burcu zor yılın etkisinden kurtulabilecek mi?

Hayata karşı duruşunuzu 2019’un tamamında oturttuğunuz bir süreçtesiniz. Birçok oğlak’ta boşanma, ayrılma, hayatın bana artık getirebileceği, arkamdan iş çevirecek kimse kalmadı. Arkadaşım da gitti, karım da gitti, kocam da gitti dediğiniz bir sene geçirdiniz.

Oğlaklar için hayatları boyunca yapamayacakları kadar iz bırakacakları bir yıl

Yeşereceğiniz bir yıl olacak 2019. Oğlaklar yatırım yapacak ve ilerleyecek. Hayatları boyunca yapamayacakları kadar iz bırakacakları bir yıl yaşayacaklar. Başarı onlara asla şımarıklık getirmeyecek. Oğlak bu dünyaya öğretme misyonuyla gelmiş. 2019’da sizden bir şey öğrenmek isteyene sınırsız istediğinizi öğretin. Ama sizden almak istemeyen vermeyin. Hayatın size ikram ettiği her şeye sarılın ve kendinize duyduğunuz güvene sarılın.

2019 yılının Oğlak burcu için güzellik ve mutluluklar ile dolu bir yıl olması dileği ile…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler