Ana SayfaYaşamBaşak Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019

İlgili Postlar

Başak Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019

Başak Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019… Yeni haftada Başak burçlarını neler bekliyor? Başak burçları bu hafta neler yaşayacaklar? Hangi olaylar ile karşı karşıya kalacaklar? Başak burçları, gezegenlerin hareketlerinden nasıl etkilenecekler? Ünlü astrolog Nuray Sayarı, Başak burcu haftalık yorumunu yaptı. Başak burcu 4-10 Şubat haftalık yorumu haberimizde…

Başak burcu 2019 yılı yorumu

Başak Burcu Haftalık Yorumu

Sevgili Başaklar, bu hafta iş yerindeki arkadaşlarınıza ne kadar öz güvenli olduğunuzu hissettirmelisiniz. Hem kendi kendinize hissedin hem de çevrenize gösterin öz güveninizi. Polemikler olabilir hayatınızda. Bir başak burcu çelişki yaşamayı hiç sevmez ama kendi kendini çok çelişkiye sokabilir. Bu hafta pürüzleri ortadan kaldırmak için kuruntulu yaşantınızı bırakın. Patronunuz karşısında da dimdik olun. Kendinizden emin olun, öz güveniniz artsın.

Aslan Burcu Haftalık Yorumu 4-10 Şubat 2019

Kas ve eklem ağrılarına dikkat edin. Öz güveniniz artarsa  hayatınız düzelecek. Bu hafta para konusunda çok şanslı olacaksınız. Haftanın özellikle 3. 4. gününde büyük imkanlarla karşılaşacaksınız. Bu hafta spor yapmayı düşünüyorsanız mutlaka haftaya başlayın. motivasyonunuz düşebilir, şevkiniz kırılabilir bu hafta. İkili ilişki ve beraberlikte uyum, huzur içinde olacaksınız.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler