Ana SayfaÜnlülerYeliz Yeşilmen, Kocasının Borcu İçin: 190 Bin Para Değil

İlgili Postlar

Yeliz Yeşilmen, Kocasının Borcu İçin: 190 Bin Para Değil

Ünlü şarkıcı Yeliz Yeşilmen’in kocası Ali Akbaş’ın yıllar önceki borçları döndü dolaştı ve bugünlerde başlarına bela oldu. Konuşulanlara göre kocasının borcu yüzünden işletmekte olduğu restoranına yüz doksan bin Türk Lirası haciz geldiği iddia edilen Yeliz Yeşilmen, “Restoran kocamın değil, babamın üzerine ben sadece işletiyorum. Ayrıca 190 bin para değil, benim altımdaki arabanın değeri 600 bin TL” dedi.

Geçtiğimiz yıl yaptığı Yeliz Yeşilmen Açık Sözlü: Koca Parası Yiyorum açıklaması dün gibi akıllarda olan ünlü şarkıcının ifadeleri şaşkınlık yarattı.

Yeliz Yeşilmen Kimdir?

Yaptığı paylaşımlar ve açıklamalar ile gündeme gelmeyi başaran Yeliz Yeşilmen geçtiğimiz aylarda eşinin atletli fotoğrafını paylaşarak çok konuşulmuş ve paylaşımının dalga konusu olup hem sosyal medyada hem de magazin haberleri arasında popüler olması üzerine yaptığı samimi açıklamaları ile çok konuşulmuştu.

Restauran Babamın Üzerine, Kocamın Değil

Haciz memurlarının iş yerine gelmesi sonrasında lüks aracıyla hızla uzaklaştığı iddia edilen Yeliz Yeşilmen, daha sonra yaptığı açıklamada konuyla alakalı olarak açıklamalarda bulundu: “Eşim Ali Bey’in çok eskiden süregelen bir meselesi bu. Kendisi haklı ancak dava hala sonuçlanmadı. Ayrıca restoran eşimin değil, babamın üstüne. Ben sadece işletmecisiyim. Ali Bey’in restoranımızla bir bağlantısı yok. Hesap kitap bende. Ayrıca neden kaçayım? Çocuklarımı okuldan almak için restorandan çıkmıştım.”

190 Bin Türk Lirası Para Değil

Dün gece gerçekleşen bir ödül törenine katılan Yeliz Yeşilmen mikrofonların kendisine uzatılması sonrası olayın büyütüldüğünü ve “190 bin TL az bir para. Zaten benim arabam 600 Bin TL” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler